Vapeur vörösbab

Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 310 g töltőtömeg : 250 g
összetevők

Áztatott száraz vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só, Szilárdító anyag: kalcium-klorid

Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 486 kJ 603 kJ
Energia (kcal) 116 kcal 143 kcal
Zsír (g) 0,5 g 0,6 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0 g 0,0 g
Szénhidrát (g) 15,2 g 19 g
- amelyből cukrok (g) 0,5 g 0,6 g
Rost (g) 8,5 g 11 g
Fehérje (g) 8,3 g 10 g
Só (g) 0,51 g 0,64 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Darált húsos, gombás-babos töltött batyu

    Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.

  • Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval

    Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

Még több recept