Áztatott száraz vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só, Szilárdító anyag: kalcium-klorid
Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom
100g | adagonként 125g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 486 kJ | 603 kJ |
Energia (kcal) | 116 kcal | 143 kcal |
Zsír (g) | 0,5 g | 0,6 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0 g | 0,0 g |
Szénhidrát (g) | 15,2 g | 19 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,5 g | 0,6 g |
Rost (g) | 8,5 g | 11 g |
Fehérje (g) | 8,3 g | 10 g |
Só (g) | 0,51 g | 0,64 g |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Darált húsos, gombás-babos töltött batyu
Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.
Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval
Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.