Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 265 g
összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 500 kJ
Energia (kcal) 119 kcal
Zsír (g) 2,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 15 g
- amelyből cukrok (g) 0,5 g
Rost (g) 7,7 g
Fehérje (g) 6,0 g
Só (g) 0,60 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.

  • Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel

    Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.

  • Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

    Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.

Még több recept