Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g töltőtömeg : 265 g
összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

Rostforrás

tápérték

100g
Energia (kJ) 500 kJ
Energia (kcal) 119 kcal
Zsír (g) 2,2 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 15 g
..amelyből cukrok (g) 0,5 g
Rost (g) 7,7 g
Fehérje (g) 6,0 g
Só (g) 0,60 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres ...

    Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.

  • Csicseriborsó falafel

    Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatj...

  • Chilis bab csicseriborsóval

    Pikáns chillis bab csicseriborsóval megspékelve, amellyel még gazdagabb ízvilágot kapunk, ráadásul e...