Zöldborsó

Gondosan válogatott borsószemek, előfőzött formában, sós lében.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 200 g töltőtömeg : 130 g
összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g
Energia (kJ) 307 kJ
Energia (kcal) 73 kcal
Zsír (g) 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g
Szénhidrát (g) 7,4 g
- amelyből cukrok (g) 2,6 g
Rost (g) 7,8 g
Fehérje (g) 5,5 g
Só (g) 0,73 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tojáskrém zöldborsóval

    Tojáskrém zöldborsóval

    Húsvéti tojáskrém zsenge zöldborsóval, friss snidlinggel és krémes majonézes szósszal. Bagett szeletekkel és ropogós zöldség hasábokkal tálaljuk.

  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.

  • Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással

    Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.

Még több recept