Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só
Magas rosttartalom
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 307 kJ |
Energia (kcal) | 73 kcal |
Zsír (g) | 0,7 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g |
Szénhidrát (g) | 7,4 g |
- amelyből cukrok (g) | 2,6 g |
Rost (g) | 7,8 g |
Fehérje (g) | 5,5 g |
Só (g) | 0,73 g |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Tojáskrém zöldborsóval
Húsvéti tojáskrém zsenge zöldborsóval, friss snidlinggel és krémes majonézes szósszal. Bagett szeletekkel és ropogós zöldség hasábokkal tálaljuk.
Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék
Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.