Zöldborsó
Gondosan válogatott borsószemek, előfőzött formában, sós lében.
Gondosan válogatott borsószemek, előfőzött formában, sós lében.
Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só
Rostforrás
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 307 kJ | |
Energia (kcal) | 73 kcal | |
Zsír (g) | 0,7 g | |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g | |
Szénhidrát (g) | 7,4 g | |
- amelyből cukrok (g) | 2,6 g | |
Rost (g) | 7,8 g | |
Fehérje (g) | 5,5 g | |
Só (g) | 0,73 g |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék
Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.
Finn lazacleves zöldborsóval
Unod már a szokásos halászlevet? Idén karácsonykor készíts tejszínes-kapros ünnepi lazaclevest zöldborsóval. Pirított, vajas rozskenyérrel isteni finom!
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.