Áztatott, szárított csicseriborsó 42%, ivóvíz, kaliforniai piros paprika 7,8%, grillezett padlizsán 5,9%, paradicsompüré, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek 0,5%, cukor, élesztő kivonat, fokhagyma granulátum 0,29%, kömény 0,06%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.
nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 329 kJ |
Energia (kcal) | 78 kcal |
Zsír (g) | 1,2 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g |
Szénhidrát (g) | 11 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,2 g |
Rost (g) | 3,3 g |
Fehérje (g) | 4,2 g |
Só (g) | 0,77 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel
Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.
Kuszkusz saláta csicseriborsóval
Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.