Bon Menu Marocco

Ízutazás a világ körül! Fedezze fel az új Bon Menu Maroccot csicseriborsóval és zöldségekkel, különleges marokkói ízesítéssel! Ajánljuk készételként vagy köretként kuszkusszal párosítva.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g
összetevők

Áztatott, szárított csicseriborsó 42%, ivóvíz, kaliforniai piros paprika 7,8%, grillezett padlizsán 5,9%, paradicsompüré, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek 0,5%, cukor, élesztő kivonat, fokhagyma granulátum 0,29%, kömény 0,06%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.

nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.

tápérték

100g
Energia (kJ) 329 kJ
Energia (kcal) 78 kcal
Zsír (g) 1,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 11 g
- amelyből cukrok (g) 0,2 g
Rost (g) 3,3 g
Fehérje (g) 4,2 g
Só (g) 0,77 g
Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel

    Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.

  • Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.

  • Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

    Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.

Még több recept