1. >Receptek
  2. >Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Közepes nehézségű
2-4 személy
30 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó

1 csirkemell filé

1 fürt koktélparadicsom

1 doboz natúr joghurt

1 csokor koriander

kevert zöldsaláta

pita

őrölt koriander

őrölt gyömbér

kurkuma

őrölt római kömény

kókuszzsír



bors

olívaolaj

citromlé
hozzávalók 1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó

1 csirkemell filé

1 fürt koktélparadicsom

1 doboz natúr joghurt

1 csokor koriander

kevert zöldsaláta

pita

őrölt koriander

őrölt gyömbér

kurkuma

őrölt római kömény

kókuszzsír



bors

olívaolaj

citromlé
  1. lépés 1
    Az őrült fűszerekből 1-1 csapott teáskanállal tegyünk egy kis tálba, adjunk hozzá sót, borsot és keverjük ki. Dörzsöljük be vele a csirkét alaposan.
  2. lépés 2
    Hevítsünk fel 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőben és süssük meg a csirkemellet. Mikor átsült, hagyjuk kissé kihűlni, majd szedjük falatokra.
  3. lépés 3
    Helyezzük vissza a serpenyőbe és adjuk hozzá a Bon Menu Tajine Csicseriborsót és a felezett paradicsomot. Melegítsük át.
  4. lépés 4
    A salátát locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
  5. lépés 5
    Tálaljuk az ételt a friss salátával, joghurttal és vágott korianderrel. Kínáljunk mellé pirított pitát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fus...

    Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.

  • Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával

    A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezv...

  • Spanyol krumplis omlett csicseriborsóval...

    A spanyolok frittatája egy serpenyőben sütött, kívül ropogós, belül puha omlett. Hidegen és melegen ...