Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Közepes nehézségű
2-4 személy
30 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
hozzávalók 1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Marocco Csicseriborsó
1 csirkemell filé
1 fürt koktélparadicsom
1 doboz natúr joghurt
1 csokor koriander
kevert zöldsaláta
pita
őrölt koriander
őrölt gyömbér
kurkuma
őrölt római kömény
kókuszzsír
só
bors
olívaolaj
citromlé
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Marocco
lépés 1
Az őrült fűszerekből 1-1 csapott teáskanállal tegyünk egy kis tálba, adjunk hozzá sót, borsot és keverjük ki. Dörzsöljük be vele a csirkét alaposan.
lépés 2
Hevítsünk fel 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőben és süssük meg a csirkemellet. Mikor átsült, hagyjuk kissé kihűlni, majd szedjük falatokra.
lépés 3
Helyezzük vissza a serpenyőbe és adjuk hozzá a Bon Menu Tajine Csicseriborsót és a felezett paradicsomot. Melegítsük át.
lépés 4
A salátát locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
lépés 5
Tálaljuk az ételt a friss salátával, joghurttal és vágott korianderrel. Kínáljunk mellé pirított pitát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fus...
Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.
Pulyka csevap kukoricás bulgur salátával
A csevapcsicsa pulykahúsból készült változata tökéletes nyári recept, amely serpenyőben, de grillezv...
Spanyol krumplis omlett csicseriborsóval...
A spanyolok frittatája egy serpenyőben sütött, kívül ropogós, belül puha omlett. Hidegen és melegen ...