Mi a Good Lunch?
Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.
Ivóvíz, szeletelt sárgarépa 19.9%, csicseriborsó 17%, csemegekukorica 15.6%, vörös quinoa 7.6%, fehér quinoa 7.6%, extra szűz olívaolaj 3.6%, étkezési só, kakukkfű 0, 5%, citromlé koncentrátum 0.2%, fekete bors. Zellert tartalmazhat.
Rostforrás, Fehérjeforrás
Tartósítószermentes. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
nyomokban tartalmazhat Zellert.
100g | adagonként 250g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 512 kJ | 1300 kJ |
Energia (kcal) | 122 kcal | 309 kcal |
Zsír (g) | 3,1 g | 7,8 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,4 g | 1,0 g |
Szénhidrát (g) | 17 g | 43 g |
- amelyből cukrok (g) | 2,1 g | 5,3 g |
Rost (g) | 3,8 g | 9,5 g |
Fehérje (g) | 4,6 g | 12 g |
Só (g) | 0,77 g | 1,9 g |
Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.
Fedezze fel receptjeinket
Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel
Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.
Kuszkusz saláta csicseriborsóval
Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.