Mi a Good Lunch?

Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 250 g
összetevők

Ivóvíz, szeletelt sárgarépa 19.9%, csicseriborsó 17%, csemegekukorica 15.6%, vörös quinoa 7.6%, fehér quinoa 7.6%, extra szűz olívaolaj 3.6%, étkezési só, kakukkfű 0, 5%, citromlé koncentrátum 0.2%, fekete bors. Zellert tartalmazhat.

Rostforrás, Fehérjeforrás

Tartósítószermentes. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g adagonként 250g
Energia (kJ) 512 kJ 1300 kJ
Energia (kcal) 122 kcal 309 kcal
Zsír (g) 3,1 g 7,8 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,4 g 1,0 g
Szénhidrát (g) 17 g 43 g
- amelyből cukrok (g) 2,1 g 5,3 g
Rost (g) 3,8 g 9,5 g
Fehérje (g) 4,6 g 12 g
Só (g) 0,77 g 1,9 g
Hőkezelés

Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel

    Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.

  • Kuszkusz saláta csicseriborsóval

    Az arab konyha két nagy kedvence, kuszkusz és csicseriborsó friss zöldségekkel színesítve. Egészséges és finom recept, ami az étkezőasztalt és a napunkat is feldobja.

  • Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével

    Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.

Még több recept