Bon Menu Chili

Bon Menu chili termékünk a vörösbab és a csípős mexikói mártás tökéletes párosítása. Az 5 tagú Bon Menu termékcsaládunk legpikánsabb és legizgalmasabb tagja. Hidegen, melegen, vagy akár önmagában is fogyasztható, húsok mellé pedig tökéletes választás köretként is.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 430 g töltőtömeg : 200 g
összetevők

Ivóvíz, Vörösbab 36%, Sűrített paradicsom 7%, Cukor, Napraforgóolaj, Étkezési só, Vöröshagyma, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Fűszerek 0,3%, ebből chili 0,1%, Ízesítő növényi részek, Aroma

tápérték

100g
Energia (kJ) 442 kJ
Energia (kcal) 106 kcal
Zsír (g) 2,9 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g
Szénhidrát (g) 12,1 g
- amelyből cukrok (g) 6,2 g
Rost (g) 6,1 g
Fehérje (g) 4,7 g
Só (g) 0,67 g
Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Darált húsos, gombás-babos töltött batyu

    Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.

  • Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval

    Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

Még több recept