Bon Menu Chili
Bon Menu chili termékünk a vörösbab és a csípős mexikói mártás tökéletes párosítása. Az 5 tagú Bon Menu termékcsaládunk legpikánsabb és legizgalmasabb tagja. Hidegen, melegen, vagy akár önmagában is fogyasztható, húsok mellé pedig tökéletes választás köretként is.
Ivóvíz, Vörösbab 36%, Sűrített paradicsom 7%, Cukor, Napraforgóolaj, Étkezési só, Vöröshagyma, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Fűszerek 0,3%, ebből chili 0,1%, Ízesítő növényi részek, Aroma
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 442 kJ |
Energia (kcal) | 106 kcal |
Zsír (g) | 2,9 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,3 g |
Szénhidrát (g) | 12,1 g |
- amelyből cukrok (g) | 6,2 g |
Rost (g) | 6,1 g |
Fehérje (g) | 4,7 g |
Só (g) | 0,67 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Darált húsos, gombás-babos töltött batyu
Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.
Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval
Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.