Bon Menu Barbeque
A nyári kerti partik kihagyhatatlan kelléke a Bon Menu Barbeque. A vörösbabot egyedi és ízletes barbeque szósszal dobtuk fel, így frissen grillezett húsok mellé kifejezetten ajánljuk. A nagy nyári melegben még felmelegítenünk sem kell, hidegen is bátran fogyaszthatjuk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is.
Ivóvíz, Vörösbab (45%), Cukor, DIJONI MUSTÁR (víz, MUSTÁRMAG, ételecet, étkezési só), Sűrített paradicsom 0,8%, Étkezési só, Kukoricakeményítő, Vöröshagyma, Ételecet, Sűrítőanyagok (szentjánoskenyérmag-liszt, karragén), Természetes aroma, ÁRPAMALÁTA KIVONAT, Harissa fűszerkeverék 0,1% (paprika, só, bors, élesztőkivonat, grillezett hagyma, fokhagyma, koriander, kömény), Természetes borsaroma
Tartalmaz Glutént, Mustárt.
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 378 kJ |
Energia (kcal) | 90 kcal |
Zsír (g) | 0,7 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0 g |
Szénhidrát (g) | 13 g |
- amelyből cukrok (g) | 4,7 g |
Rost (g) | 5,4 g |
Fehérje (g) | 5,2 g |
Só (g) | 0,79 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Darált húsos, gombás-babos töltött batyu
Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.
Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval
Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.