Bon Menu Paradicsom
Fehérbab ízletes paradicsom szószban, melyet hidegen vagy melegen is fogyaszthatunk, ahogy Bon Menu családunk többi tagját is. Tökéletes választás, ha nincs sok időnk a főzésre, hiszen köretként vagy készételként is bátran tálalhatjuk.
Ivóvíz, Fehérbab (36%), Sűrített paradicsom (5%), Cukor, Kukoricakeményítő, Étkezési só
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 364 kJ |
Energia (kcal) | 86 kcal |
Zsír (g) | 0,5 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g |
Szénhidrát (g) | 14 g |
- amelyből cukrok (g) | 7 g |
Rost (g) | 5,1 g |
Fehérje (g) | 3,9 g |
Só (g) | 0,84 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Darált húsos, gombás-babos töltött batyu
Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökéletes piknikre vagy uzsonnára, mivel jól szállítható. Friss salátával kiegészítve könnyű vacsorának is kiváló. Elkészítésében a gyerekek is segédkezhetnek.
Kuszkusz saláta aszalt gyümölcsökkel és csicseriborsóval
Különböző textúrákkal és édes-sós ízekkel játszó saláta recept a keleties ízek, valamint a csicseriborsó szerelmeseinek. A kuszkusz ráadásul nagyon egészséges gabonaféle, hamar elkészíthető és könnyen elérhető alapanyag.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.