Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.
Könnyű
4 személy
50 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque
250 g darált sertéshús
250 g darál marhahús
1 kis vöröshagyma
1 csipet szódabikarbóna
150 g feta
1 lilahagyma
jégsaláta
kovászos kenyér
só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque
250 g darált sertéshús
250 g darál marhahús
1 kis vöröshagyma
1 csipet szódabikarbóna
150 g feta
1 lilahagyma
jégsaláta
kovászos kenyér
só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Barbeque vörösbab barbeque mártásban
lépés 1
Keverjük össze a kétféle húst, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a szódabikarbónát és a nagyon apróra vágott vöröshagymát, majd tegyük a hűtőbe pár órára.
lépés 2
Formázzuk meg a húst: kb. tenyérnyi méretű, ujjnyi vastag húspogácsákat alakítsunk ki, majd a grillen vagy grillserpenyőben süssük meg.
lépés 3
Szeleteljük fel a lilahagymát és a fetát, a salátát bontsuk leveleire.
lépés 4
Grillezzük meg a kenyérszeleteket és melegítsük át a Bon Menu Barbeque-t.
lépés 5
Tegyünk a kenyérre egy plejskavicát, kanalazzunk rá a barbeque szószos babból, majd tegyünk rá fetát, lilahagymát és salátát, majd egy másik szelet kenyeret.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana...
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Töltött paprika
Töltött paprika ínyenceknek, gluténérzékenyeknek, vegáknak és mindenkinek, aki szereti kipróbálni a ...
Vegán bab-quinoa burger
Ki tudna ellenállni egy ilyen gusztusos kinézetű burgernek? A szósz abszolút rajtunk múlik, a 100%-i...