Plejskavica grill szendvics

Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kovászos kenyérszeletek között, barbeque szószos babbal, fetával, lilahagymával és ropogós salátával tálaljuk.
Könnyű
4 személy
50 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque

250 g darált sertéshús

250 g darál marhahús

1 kis vöröshagyma

1 csipet szódabikarbóna

150 g feta

1 lilahagyma

jégsaláta

kovászos kenyér

só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Barbeque

250 g darált sertéshús

250 g darál marhahús

1 kis vöröshagyma

1 csipet szódabikarbóna

150 g feta

1 lilahagyma

jégsaláta

kovászos kenyér

só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Bon Menu Barbeque vörösbab barbeque mártásban
  1. lépés 1
    Keverjük össze a kétféle húst, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a szódabikarbónát és a nagyon apróra vágott vöröshagymát, majd tegyük a hűtőbe pár órára.
  2. lépés 2
    Formázzuk meg a húst: kb. tenyérnyi méretű, ujjnyi vastag húspogácsákat alakítsunk ki, majd a grillen vagy grillserpenyőben süssük meg.
  3. lépés 3
    Szeleteljük fel a lilahagymát és a fetát, a salátát bontsuk leveleire.
  4. lépés 4
    Grillezzük meg a kenyérszeleteket és melegítsük át a Bon Menu Barbeque-t.
  5. lépés 5
    Tegyünk a kenyérre egy plejskavicát, kanalazzunk rá a barbeque szószos babból, majd tegyünk rá fetát, lilahagymát és salátát, majd egy másik szelet kenyeret.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal

    Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal

    Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.

  • Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

    Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

    Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.

  • Sajtos-zöldséges mini frittata

    Sajtos-zöldséges mini frittata

    Muffin formában sült mini frittatak, amit minden gyerek imádni fog, nemcsak megenni, de elkészíteni is, mivel igazán egyszerűen és gyorsan megvan. Könnyű elcsomagolni, így praktikus uzsonna recept iskolába vagy kirándulásokon is.