Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Könnyű
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
4 szelet tarja
400 g paradicsom
½ kígyóuborka
1 lilahagyma
1 csokor koriander
1 lime
4 pita
4 ek. napraforgóolaj
1 tk. pirospaprika
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. fokhagyma granulátum
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
4 szelet tarja
400 g paradicsom
½ kígyóuborka
1 lilahagyma
1 csokor koriander
1 lime
4 pita
4 ek. napraforgóolaj
1 tk. pirospaprika
1 tk. őrölt római kömény
1 tk. fokhagyma granulátum
só
bors
olívaolaj
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Mexicana
lépés 1
Keverjük ki a napraforgóolajat az őrölt fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk. Kenjük be a tarja szeleteket a páccal.
lépés 2
Vágjuk nagyon apróra a paradicsomot, uborkát és a lilahagymát. Locsoljuk meg a lime levével és szórjuk meg aprított korianderrel. Sózzuk, borsozzuk és öntsünk hozzá kevés olívaolajat, majd keverjük össze.
lépés 3
Grillen vagy grill serpenyőben süssük meg a tarját.
lépés 4
Melegítsük át a Bon Menu Mexicana-t.
lépés 5
Grillezzük meg a pitát, kanalazzuk rá a Bon Menu Mexicana-t, majd halmozzuk a felszeletelt tarját erre, végül a friss salátából is tegyünk a tetejére.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos quesadilla guacamoléval
Egy egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető tex-mex „finger food” recept, amit pikánssága miatt mindenki kedvelni fog a szilveszteri bulin.
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak na...
Grillezett tortilla babpürével
Ebben a receptben a tortilla lapokat paradicsomos, fűszeres vörösbabkrémmel kenjük meg, majd gouda s...