1. >Receptek
  2. >Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával

Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Könnyű
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

4 szelet tarja

400 g paradicsom

½ kígyóuborka

1 lilahagyma

1 csokor koriander

1 lime

4 pita

4 ek. napraforgóolaj

1 tk. pirospaprika

1 tk. őrölt római kömény

1 tk. fokhagyma granulátum



bors

olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana

4 szelet tarja

400 g paradicsom

½ kígyóuborka

1 lilahagyma

1 csokor koriander

1 lime

4 pita

4 ek. napraforgóolaj

1 tk. pirospaprika

1 tk. őrölt római kömény

1 tk. fokhagyma granulátum



bors

olívaolaj
  1. lépés 1
    Keverjük ki a napraforgóolajat az őrölt fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk. Kenjük be a tarja szeleteket a páccal.
  2. lépés 2
    Vágjuk nagyon apróra a paradicsomot, uborkát és a lilahagymát. Locsoljuk meg a lime levével és szórjuk meg aprított korianderrel. Sózzuk, borsozzuk és öntsünk hozzá kevés olívaolajat, majd keverjük össze.
  3. lépés 3
    Grillen vagy grill serpenyőben süssük meg a tarját.
  4. lépés 4
    Melegítsük át a Bon Menu Mexicana-t.
  5. lépés 5
    Grillezzük meg a pitát, kanalazzuk rá a Bon Menu Mexicana-t, majd halmozzuk a felszeletelt tarját erre, végül a friss salátából is tegyünk a tetejére.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Sajtos quesadilla guacamoléval

    Egy egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető tex-mex „finger food” recept, amit pikánssága miatt mindenki kedvelni fog a szilveszteri bulin.

  • Plejskavica grill szendvics

    Tökéletes recept grillezős nyári estékre! A kétféle hússal készülő szerb plejskavicát grillezett kov...

  • Töltött paprika

    Töltött paprika ínyenceknek, gluténérzékenyeknek, vegáknak és mindenkinek, aki szereti kipróbálni a ...