Családi kiszerelésű, fogyasztásra kész vörösbab. Egyik legnépszerűbb termékünk kiváló fehérjeforrás, és megszínesíti az ételeket. Változatosan felhasználható hüvelyes zöldség.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 800 g töltőtömeg : 500 g
összetevők

Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só

Magas rosttartalom

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 394 kJ 488 kJ
Energia (kcal) 94 kcal 116 kcal
Zsír (g) 0,8 g 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0 g 0,0 g
Szénhidrát (g) 11,4 g 14 g
- amelyből cukrok (g) 0,7 g 0,9 g
Rost (g) 6 g 7,5 g
Fehérje (g) 7,2 g 9,0 g
Só (g) 0,62 g 0,78 g
Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Füstös paradicsomos vörösbab tojással

    Ízletes, füstölt paprikás paradicsomszószban átmelegített vörösbab, amelyhez piros és sárga kaliforniai paprikát is adunk – erre az alapra ütjük rá a tojásokat, majd néhány percig még együtt sütjük, így hamar kész az ízletes recept.

  • Szószos babos töltött paprika

    Nem csak a cukkini tölthető meg! Ezek a darált húsos, babos keverékkel töltött paprikák kreatív és színes kiegészítői lesznek az étkezőasztalnak és tökéletes választásnak bizonyulnak, ha egyszerű és gyors ételre vágyunk.

  • Két babos curry sült krumplival

    A kétféle babbal készült krémes, enyhén csípős, kókusztejes curry igazi kényelmi recept, amit paradicsommal, korianderrel, római köménnyel, gyömbérrel, chilivel tehetünk még pikánsabbá. A sültkrumpli rajongók kifejezetten értékelni fogják a mellé tálalt sültkrumpli kockákat.

Még több recept