Vörösbab, Ivóvíz, Étkezési só
Magas rosttartalom
100g | adagonként 125g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 394 kJ | 488 kJ |
Energia (kcal) | 94 kcal | 116 kcal |
Zsír (g) | 0,8 g | 1,0 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0 g | 0,0 g |
Szénhidrát (g) | 11,4 g | 14 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,7 g | 0,9 g |
Rost (g) | 6 g | 7,5 g |
Fehérje (g) | 7,2 g | 9,0 g |
Só (g) | 0,62 g | 0,78 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Füstös paradicsomos vörösbab tojással
Ízletes, füstölt paprikás paradicsomszószban átmelegített vörösbab, amelyhez piros és sárga kaliforniai paprikát is adunk – erre az alapra ütjük rá a tojásokat, majd néhány percig még együtt sütjük, így hamar kész az ízletes recept.
Szószos babos töltött paprika
Nem csak a cukkini tölthető meg! Ezek a darált húsos, babos keverékkel töltött paprikák kreatív és színes kiegészítői lesznek az étkezőasztalnak és tökéletes választásnak bizonyulnak, ha egyszerű és gyors ételre vágyunk.
Két babos curry sült krumplival
A kétféle babbal készült krémes, enyhén csípős, kókusztejes curry igazi kényelmi recept, amit paradicsommal, korianderrel, római köménnyel, gyömbérrel, chilivel tehetünk még pikánsabbá. A sültkrumpli rajongók kifejezetten értékelni fogják a mellé tálalt sültkrumpli kockákat.