Nem csak a cukkini tölthető meg! Ezek a darált húsos, babos keverékkel töltött paprikák kreatív és színes kiegészítői lesznek az étkezőasztalnak és tökéletes választásnak bizonyulnak, ha egyszerű és gyors ételre vágyunk.
Könnyű
4 személy
10 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 fej vöröshagyma
apróra vágva
2 evőkanál szűz olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
40 dkg darált pulykamell
2 doboz Bonduelle Bon menu Mexicana
só
bors
8 db nagyobb kaliforniai paprika (sárga és zöld húsú)
hozzávalók 4 személyre
1 fej vöröshagyma
apróra vágva
2 evőkanál szűz olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
40 dkg darált pulykamell
2 doboz Bonduelle Bon menu Mexicana
só
bors
8 db nagyobb kaliforniai paprika (sárga és zöld húsú)
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Mexicana
lépés 1
A vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a darált húst. A húst pár perc alatt puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a Mexicana szószos babot.
lépés 2
Sózzuk, borsozzuk. A paprikákat félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, és megtöltjük a húsos-babos keverékkel.
lépés 3
A paprikákat kiolajozott tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Grillezett kápia paprikás-diós hummusz
Ez az egyszerűen elkészíthető paprikás hummusz krémes textúrájával és pikáns ízeivel tökéletes kiegészítője lehet bármilyen receptnek. Fogyaszthatjuk pitában, szendvicskrémként vagy mártogatósként is.
Grillezett zöldségnyársak
A grillezéshez a húsokon kívül zöldségekből is készíthetünk nyársakat: a paradicsom, a gomba, a papr...
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak na...