Paradicsomsaláta bivalymozzarellával és cannellini babbal

Íme, egy fantasztikus küllemű, vonzó nyári saláta, amelyet a sok színű paradicsom, a krémes fehérbab és a bivalymozzarella egyedi íze tesz különlegessé. Az alapanyagokat a salsa verde, ez a petrezselymes, fokhagymás, citromos üde szósz köti össze.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
½ doboz Bonduelle Vapeur Canellini fehérbab

50 dkg színes paradicsom vegyesen

1 doboz bivalymozzarella

1 lilahagyma

1 nagy csokor petrezselyem

2 marék bazsalikom

1 gerezd fokhagyma

2 ek. kapribogyó

2 szardella filé



bors

olívaolaj

balzsamecet
hozzávalók 2 személyre
½ doboz Bonduelle Vapeur Canellini fehérbab

50 dkg színes paradicsom vegyesen

1 doboz bivalymozzarella

1 lilahagyma

1 nagy csokor petrezselyem

2 marék bazsalikom

1 gerezd fokhagyma

2 ek. kapribogyó

2 szardella filé



bors

olívaolaj

balzsamecet

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur Cannellini fehérbab
  1. lépés 1
    A salsa verdéhez tegyük a petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, kapribogyót és a szardellát egy késes robotgépbe és pürésítsük 1 dl olívaolajjal, hogy krémes állagú szószt kapjunk.
  2. lépés 2
    Vágjuk fel a paradicsomokat: a kisebbeket felezzük, a nagyobbakat vágjuk karikára. A lilahagymát vágjuk félbe és szeleteljük fel vékonyan. Tegyük mindet egy nagy tálba, adjuk hozzá a Canellini fehérbabot és tépkedjük hozzá a mozzarellát. Locsoljuk meg olívaolajjal és egy kevés balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk.
  3. lépés 3
    Végső lépésként kanalazzunk a salsa verdéből a salátára.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Cobb saláta

    Cobb saláta

    Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.

  • Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Rizses Good Lunch avokádós salátával

    Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.

  • Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.