Paradicsomsaláta bivalymozzarellával és cannellini babbal
50 dkg színes paradicsom vegyesen
1 doboz bivalymozzarella
1 lilahagyma
1 nagy csokor petrezselyem
2 marék bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
2 ek. kapribogyó
2 szardella filé
só
bors
olívaolaj
balzsamecet
50 dkg színes paradicsom vegyesen
1 doboz bivalymozzarella
1 lilahagyma
1 nagy csokor petrezselyem
2 marék bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
2 ek. kapribogyó
2 szardella filé
só
bors
olívaolaj
balzsamecet
- lépés 1A salsa verdéhez tegyük a petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, kapribogyót és a szardellát egy késes robotgépbe és pürésítsük 1 dl olívaolajjal, hogy krémes állagú szószt kapjunk.
- lépés 2Vágjuk fel a paradicsomokat: a kisebbeket felezzük, a nagyobbakat vágjuk karikára. A lilahagymát vágjuk félbe és szeleteljük fel vékonyan. Tegyük mindet egy nagy tálba, adjuk hozzá a Canellini fehérbabot és tépkedjük hozzá a mozzarellát. Locsoljuk meg olívaolajjal és egy kevés balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk.
- lépés 3Végső lépésként kanalazzunk a salsa verdéből a salátára.
Cobb saláta
Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.