Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Könnyű
2-4 személy
25 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Rizs és Vörösbab
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
hozzávalók 1 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Rizs és Vörösbab
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
Termékajánlatunk a recepthez
GOOD LUNCH RIZS & VÖRÖSBAB
lépés 1
A répát hámozzuk meg és zöldségpucolóval vágjunk szalagokat belőle. A lilahagymát vágjuk fel vékonyan, az avokádót szeleteljük, a narancsot filézzük ki, a lilakáposztát vágjuk vékonyra.
lépés 2
Tegyük a Good Lunch keveréket egy salátás tálba és adjuk hozzá a feldarabolt zöldségeket és a narancsot.
lépés 3
A lime levét keverjük ki az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Adjuk hozzá a pekándiót is. Keverjük jól össze.
lépés 4
Tálaláskor díszítsük a salátát a felszeletelt avokádóval és kínáljunk mellé tortilla chipset.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült humm...
Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal
Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel...