Rizses Good Lunch avokádós salátával

Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Rizs és Vörösbab

1 avokádó

1 kisebb lilahagyma

1 marék pekándió

¼ lilakáposzta

1 répa

1 lime

1 narancs

olívaolaj



bors

tortilla chips
hozzávalók 2 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Rizs és Vörösbab

1 avokádó

1 kisebb lilahagyma

1 marék pekándió

¼ lilakáposzta

1 répa

1 lime

1 narancs

olívaolaj



bors

tortilla chips

Termékajánlatunk a recepthez

GOOD LUNCH RIZS & VÖRÖSBAB
  1. lépés 1
    A répát hámozzuk meg és zöldségpucolóval vágjunk szalagokat belőle. A lilahagymát vágjuk fel vékonyan, az avokádót szeleteljük, a narancsot filézzük ki, a lilakáposztát vágjuk vékonyra.
  2. lépés 2
    Tegyük a Good Lunch keveréket egy salátás tálba és adjuk hozzá a feldarabolt zöldségeket és a narancsot.
  3. lépés 3
    A lime levét keverjük ki az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Adjuk hozzá a pekándiót is. Keverjük jól össze.
  4. lépés 4
    Tálaláskor díszítsük a salátát a felszeletelt avokádóval és kínáljunk mellé tortilla chipset.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricás-avokádós quinoa saláta

    Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.

  • Vörösbab hummusz sült fokhagymával

    A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.

  • Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal

    Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.