Rizses Good Lunch avokádós salátával
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
1 avokádó
1 kisebb lilahagyma
1 marék pekándió
¼ lilakáposzta
1 répa
1 lime
1 narancs
olívaolaj
só
bors
tortilla chips
- lépés 1A répát hámozzuk meg és zöldségpucolóval vágjunk szalagokat belőle. A lilahagymát vágjuk fel vékonyan, az avokádót szeleteljük, a narancsot filézzük ki, a lilakáposztát vágjuk vékonyra.
- lépés 2Tegyük a Good Lunch keveréket egy salátás tálba és adjuk hozzá a feldarabolt zöldségeket és a narancsot.
- lépés 3A lime levét keverjük ki az olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és öntsük a salátára. Adjuk hozzá a pekándiót is. Keverjük jól össze.
- lépés 4Tálaláskor díszítsük a salátát a felszeletelt avokádóval és kínáljunk mellé tortilla chipset.
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal
Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.