Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
A quinoát öblítsük át, majd tegyük fel hideg vízben főzni. Amikor a kis szemek kinyílnak, a quinoa elkészült. Szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Csepegtessük le.
lépés 2
Keverjük a quinoához a vörösbabot és a kukoricát, az apróra vágott lilahagymát, a felezett koktélparadicsomot és a nagyon apróra vágott chilit. Reszeljük hozzá a lime héját.
lépés 3
Facsarjuk ki a lime levét egy tálkába, kevergetés közben csurgassunk hozzá olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a salátára a dresszinget.
lépés 4
Tálalás előtt keverjük hozzá a vágott koriandert, majd minden tányérba tegyünk egy negyed szeletelt avokádót is.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak na...
Rétegezett tonhalsaláta csicseriborsóval
Praktikusan szállítható, finom és egészséges tonhalsaláta recept. Ha kevés időd van vagy nem otthon ...