Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Könnyű
4 személy
25 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Szuperédes Morzsolt Csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Szuperédes Morzsolt Csemegekukorica
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
1 doboz Bonduelle Vapeur Vörösbab
1 avokádó
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg quinoa
¼ - ½ chili
1 kis lilahagyma
1 lime
1 csokor koriander
½ dl olívaolaj
só
bors
- lépés 1A quinoát öblítsük át, majd tegyük fel hideg vízben főzni. Amikor a kis szemek kinyílnak, a quinoa elkészült. Szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Csepegtessük le.
- lépés 2Keverjük a quinoához a vörösbabot és a kukoricát, az apróra vágott lilahagymát, a felezett koktélparadicsomot és a nagyon apróra vágott chilit. Reszeljük hozzá a lime héját.
- lépés 3Facsarjuk ki a lime levét egy tálkába, kevergetés közben csurgassunk hozzá olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a salátára a dresszinget.
- lépés 4Tálalás előtt keverjük hozzá a vágott koriandert, majd minden tányérba tegyünk egy negyed szeletelt avokádót is.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak nagyon finom, de látványnak sem utolsó. Tálaláskor korianderrel és joghurttal tehetjük még frissebbé.
Fedezze fel ezt is...