Áztatott száraz cannellini fehérbab, Ivóvíz, Étkezési só, Szilárdító anyag: kalcium-klorid
Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom
nyomokban tartalmazhat Szóját.
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 375 kJ |
Energia (kcal) | 89 kcal |
Zsír (g) | 1,0 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g |
Szénhidrát (g) | 10 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,6 g |
Rost (g) | 7,0 g |
Fehérje (g) | 6,6 g |
Só (g) | 0,56 g |
B9 vitamin (µg) | 73,6 µg |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Mexikói leves vörösbabbal és tortillával
Csípős és fűszeres mexikói leves tele zöldségekkel. A mexikói konyha kedvelőinek kötelező recept, de akkor is érdemes megkóstolni, ha kulináris utazásra vágyunk.
Pita fokhagymás cannellini babpürével és sült zöldségekkel
Gyorsan, viszonylag kevés hozzávalóval elkészíthetjük ezt a vegetáriánus pitát, melynek főszereplője a fehérbab konzervből készült fokhagymás babpüré. Grillezett cukkinivel, valamint koktélparadicsommal koronázzuk meg a tetejét.
Sütőtökkrémleves cannellini fehérbabbal
Téli kedvencünket, a sütőtökleves receptet ez alkalommal tejszín helyett fehérbabbal tesszük igazán krémessé, majd kókusztejjel és melengető fűszerekkel bolondítjuk meg. Friss korianderrel és fűszeres tökmaggal tálaljuk.