Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
2 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
200 g Bonduelle szeletelt gomba
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
3 ek paradicsompüré
60 g zsemlemorzsa
1 tk oregánó
só, bors
200 g Bonduelle szeletelt gomba
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
3 ek paradicsompüré
60 g zsemlemorzsa
1 tk oregánó
só, bors
hozzávalók 4 személyre
2 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
200 g Bonduelle szeletelt gomba
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
3 ek paradicsompüré
60 g zsemlemorzsa
1 tk oregánó
só, bors
200 g Bonduelle szeletelt gomba
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
3 ek paradicsompüré
60 g zsemlemorzsa
1 tk oregánó
só, bors
- lépés 1Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
- lépés 2A gombát szűrjük le és aprítsuk fel.
- lépés 3A vörösbabot öntsük egy nagy tálba és villával nyomkodjuk szét. Keverjük össze a fokhagymával, a gombával, a tojással, a paradicsompürével, a zsemlemorzsával, az oregánóval, és némi sóval, borssal.
- lépés 4Gyúrjunk a masszából nagyobb diónagyságú golyókat, majd lapítsuk össze és helyezzük a babos fasírtokat egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
- lépés 5Süssük 10-15 percig, amíg meg nem pirulnak, majd azonnal tálaljuk. Kínálhatunk mellé friss salátát és fokhagymával, sóval ízesített joghurtot.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Csoki Mousse aquafabából
Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Grillezett tarja pitán Bon Menu Mexicana-val és salátával
Csodás nyári grill recept füstös ízekkel és friss zamatokkal. Tálaljuk a grillhús falatokat grillezett pitán Bon Menu Mexicana-val és lime-os- korianderes paradicsom salsával, uborkával, illetve lilahagymával a tetején.
Fedezze fel ezt is...