Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal

Nehéz ennél egyszerűbb és könnyebb receptet találni! Az olasz konyha kedvencei, a parmezán és pesto mellett szárított paradicsommal és vörösbabbal készült ez a finom rigatoni.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

hozzávalók 2 személyre
250 g rigatoni

1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab

60 g pesto szósz

120 g szárított paradicsom

parmezán

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur gőzben párolt vörösbab
  1. lépés 1
    Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. lépés 2
    Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
  3. lépés 3
    Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
  4. lépés 4
    Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
  5. lépés 5
    Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Cobb saláta

    Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.

  • Hasselback cukkini paradicsommal és mozzarellával

    Nehezen vesszük rá a gyerekeket a zöldségevésre? Ez a játékos kinézetű hasselback cukkini, melyet paradicsommal és mozzarellával tűzdelünk meg, még a pizzával is felveszi a versenyt!

  • Grillezett zöldségnyársak

    A grillezéshez a húsokon kívül zöldségekből is készíthetünk nyársakat: a paradicsom, a gomba, a paprika és a hagyma ideális kiegészítői vagy akár főszereplői a nyári grillezéseknek.