Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal
Nehéz ennél egyszerűbb és könnyebb receptet találni! Az olasz konyha kedvencei, a parmezán és pesto mellett szárított paradicsommal és vörösbabbal készült ez a finom rigatoni.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g rigatoni
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
hozzávalók 2 személyre
250 g rigatoni
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
- lépés 1Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
- lépés 2Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
- lépés 3Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
- lépés 4Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
- lépés 5Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Cobb saláta
Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.
Hasselback cukkini paradicsommal és mozzarellával
Nehezen vesszük rá a gyerekeket a zöldségevésre? Ez a játékos kinézetű hasselback cukkini, melyet paradicsommal és mozzarellával tűzdelünk meg, még a pizzával is felveszi a versenyt!
Grillezett zöldségnyársak
A grillezéshez a húsokon kívül zöldségekből is készíthetünk nyársakat: a paradicsom, a gomba, a paprika és a hagyma ideális kiegészítői vagy akár főszereplői a nyári grillezéseknek.
Fedezze fel ezt is...