Rigatoni pesto szósszal és szárított paradicsommal
Nehéz ennél egyszerűbb és könnyebb receptet találni! Az olasz konyha kedvencei, a parmezán és pesto mellett szárított paradicsommal és vörösbabbal készült ez a finom rigatoni.
Könnyű
2 személy
20 perc
Hozzávalók
2 személyre
250 g rigatoni
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
hozzávalók 2 személyre
250 g rigatoni
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
60 g pesto szósz
120 g szárított paradicsom
parmezán
só
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gőzben párolt vörösbab
lépés 1
Tegyük a tésztát forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg a csomagoláson található utasítás szerint.
lépés 2
Melegítsük fel a pesto szószt egy serpenyőben.
lépés 3
Adjuk hozzá a Vapeur vörösbabot és a szeletelt szárított paradicsomot.
lépés 4
Adjuk hozzá a szószt és a parmezánt.
lépés 5
Tálaláskor parmezánnal díszítsük a kész rigatonit.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Cobb saláta
Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.
Hasselback cukkini paradicsommal és mozz...
Nehezen vesszük rá a gyerekeket a zöldségevésre? Ez a játékos kinézetű hasselback cukkini, melyet pa...
Grillezett zöldségnyársak
A grillezéshez a húsokon kívül zöldségekből is készíthetünk nyársakat: a paradicsom, a gomba, a papr...