Lilakáposzta saláta kukoricával és Mimolette sajttal
Három szín, három összetevő = kész a finom saláta! Káposzta, kukorica és Mimolette sajt: mindössze ennyiből áll a legszínesebb őszi saláta, melynek elkészítéséhez egy kés is elegendő.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
egy fél lilakáposzta
1 285 g-os Bonduelle Gold Prémium kukorica
150 g mimolette (vagy vörös cheddar)
1 ek mustard
2 ek cider almaecet
4 ek olaj (repce, olíva, dió vagy többféle olaj keveréke)
hozzávalók 4 személyre
egy fél lilakáposzta
1 285 g-os Bonduelle Gold Prémium kukorica
150 g mimolette (vagy vörös cheddar)
1 ek mustard
2 ek cider almaecet
4 ek olaj (repce, olíva, dió vagy többféle olaj keveréke)
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Vágjuk csíkokra a lilakáposztát. Sózzuk meg, majd 30 percig pihentessük egy szűrőedényben.
lépés 2
Nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet, és töröljük szárazra egy konyharuhával.
lépés 3
Egy salátás tálban keverjük össze a mustárt, ecetet, olajat és a borsot. Figyelem, ne sózzuk meg! Öntsük bele a káposztát, a kukoricát és a felkockázott sajtot.
lépés 4
Keverjük össze, végül hűtve tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Expressz coleslaw saláta
A legtöbb amerikai káposztasaláta két zöldséggel, lilakáposztával és karalábéval készül. Ha megfelelő arányban és alaposan megfűszerezzük őket, rendkívül finom salátát kapunk!
Thai stílusú rétegelt saláta
Thai stílusú rétegelt saláta mogyoróvajas öntettel, amit bárhova magunkkal vihetünk. Nem igényel sem...
Rakott káposzta lasagne módra készítve
Tudtuk, hogy a rakott káposztát lasagne módjára is elkészíthetjük? Gyorsabban megvagyunk vele és az ...