Lilakáposzta saláta kukoricával és Mimolette sajttal
Három szín, három összetevő = kész a finom saláta! Káposzta, kukorica és Mimolette sajt: mindössze ennyiből áll a legszínesebb őszi saláta, melynek elkészítéséhez egy kés is elegendő.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
egy fél lilakáposzta
1 285 g-os Bonduelle Gold Prémium kukorica
150 g mimolette (vagy vörös cheddar)
1 ek mustard
2 ek cider almaecet
4 ek olaj (repce, olíva, dió vagy többféle olaj keveréke)
hozzávalók 4 személyre
egy fél lilakáposzta
1 285 g-os Bonduelle Gold Prémium kukorica
150 g mimolette (vagy vörös cheddar)
1 ek mustard
2 ek cider almaecet
4 ek olaj (repce, olíva, dió vagy többféle olaj keveréke)
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Vágjuk csíkokra a lilakáposztát. Sózzuk meg, majd 30 percig pihentessük egy szűrőedényben.
lépés 2
Nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet, és töröljük szárazra egy konyharuhával.
lépés 3
Egy salátás tálban keverjük össze a mustárt, ecetet, olajat és a borsot. Figyelem, ne sózzuk meg! Öntsük bele a káposztát, a kukoricát és a felkockázott sajtot.
lépés 4
Keverjük össze, végül hűtve tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Expressz coleslaw saláta
A legtöbb amerikai káposztasaláta két zöldséggel, lilakáposztával és karalábéval készül. Ha megfelelő arányban és alaposan megfűszerezzük őket, rendkívül finom salátát kapunk!
Rakott káposzta lasagne módra készítve
Tudtuk, hogy a rakott káposztát lasagne módjára is elkészíthetjük? Gyorsabban megvagyunk vele és az ...
Thai stílusú rétegelt saláta
Thai stílusú rétegelt saláta mogyoróvajas öntettel, amit bárhova magunkkal vihetünk. Nem igényel sem...