Indiai kuszkusztál
Egzotikus kuszkuszos fogás párolt hagymával és pirított répával. Igazi ízbomba, melyet rövid idő alatt egyszerűen elkészíthetünk ebédre vagy vacsorára.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
- lépés 1A kuszkuszra forró vizet öntünk, megsózzuk és lefedve hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a vizet. A lilahagymát vékony cikkekre vágjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. A lecsepegtetett bébirépát az olvasztott vajon pirítjuk le.
- lépés 2Az indiai szószos bab konzervet felmelegítjük és összekeverjük a már elkészült kuszkusszal. Tálaláskor a kuszkuszra halmozzuk a párolt lilahagymát és pirított bébirépát adunk mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Póréhagyma és sonka clafoutis
Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.
Olívabogyós-kukoricás quesadilla
A pörgős hétköznapok gyors vacsoramegoldást kívánnak. Ez a vegetáriánus quesadilla recept kukorica konzerv és egy nagy adag sajt segítségével mindössze fél óra alatt elkészülhet az egész család számára.
Sajtos-almás karfiolkrémleves krutonnal
Krémes és finom, izgalmasan fűszerezett sajtos-almás karfiolleves recept tele értékes tápanyagokkal. Garantáltan feltölt és megmelenget testileg és lelkileg is.
Fedezze fel ezt is...