1. >Receptek
  2. >Indiai kuszkusztál

Indiai kuszkusztál

Egzotikus kuszkuszos fogás párolt hagymával és pirított répával. Igazi ízbomba, melyet rövid idő alatt egyszerűen elkészíthetünk ebédre vagy vacsorára.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry

1 doboz Bonduelle bébirépa

olivabogyó ízlés szerint

1 dl kuszkusz

1,5 dl víz

2 fej lilahagyma

kevés olaj

2 dkg vaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry

1 doboz Bonduelle bébirépa

olivabogyó ízlés szerint

1 dl kuszkusz

1,5 dl víz

2 fej lilahagyma

kevés olaj

2 dkg vaj
  1. lépés 1
    A kuszkuszra forró vizet öntünk, megsózzuk és lefedve hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a vizet. A lilahagymát vékony cikkekre vágjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. A lecsepegtetett bébirépát az olvasztott vajon pirítjuk le.
  2. lépés 2
    Az indiai szószos bab konzervet felmelegítjük és összekeverjük a már elkészült kuszkusszal. Tálaláskor a kuszkuszra halmozzuk a párolt lilahagymát és pirított bébirépát adunk mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Ázsiai brokkolisaláta

    Vegetáriánus pad thai kedvelők számára kötelező ez a brokkolisaláta. Finom és könnyen elkészíthető recept, amely az ázsiai étkezdék ízvilágát idézi.

  • Póréhagyma és sonka clafoutis

    Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafout...

  • Olívabogyós-kukoricás quesadilla

    A pörgős hétköznapok gyors vacsoramegoldást kívánnak. Ez a vegetáriánus quesadilla recept kukorica k...