Egzotikus kuszkuszos fogás párolt hagymával és pirított répával. Igazi ízbomba, melyet rövid idő alatt egyszerűen elkészíthetünk ebédre vagy vacsorára.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu Curry
1 doboz Bonduelle bébirépa
olivabogyó ízlés szerint
1 dl kuszkusz
1,5 dl víz
2 fej lilahagyma
kevés olaj
2 dkg vaj
Termékajánlatunk a recepthez
BÉBIRÉPA
Bon Menu Curry fehérbab curry mártásban
lépés 1
A kuszkuszra forró vizet öntünk, megsózzuk és lefedve hagyjuk, hogy kb. 10 perc alatt magába szívja a vizet.
A lilahagymát vékony cikkekre vágjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. A lecsepegtetett bébirépát az olvasztott vajon pirítjuk le.
lépés 2
Az indiai szószos bab konzervet felmelegítjük és összekeverjük a már elkészült kuszkusszal.
Tálaláskor a kuszkuszra halmozzuk a párolt lilahagymát és pirított bébirépát adunk mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Ázsiai brokkolisaláta
Vegetáriánus pad thai kedvelők számára kötelező ez a brokkolisaláta. Finom és könnyen elkészíthető recept, amely az ázsiai étkezdék ízvilágát idézi.
Póréhagyma és sonka clafoutis
Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafout...
Olívabogyós-kukoricás quesadilla
A pörgős hétköznapok gyors vacsoramegoldást kívánnak. Ez a vegetáriánus quesadilla recept kukorica k...