Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.
Könnyű
4 személy
15 perc
30 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
3 tojás
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
hozzávalók 4 személyre
3 tojás
250 g cottage cheese
20 cl tej
180 g liszt
600 g póréhagyma
120 g sonka
vaj
lépés 1
Verjük fel a tojásokat a cottage cheese-zel, a tejjel és a liszttel.
lépés 2
Adjunk hozzá 600 g párolt, karikákra vágott póréhagymát.
lépés 3
Végül adjunk hozzá a szeletelt sonkát, öntsük kivajazott gratin formába, és süssük 30 percig 180 ° C fokon.
lépés 4
Fogyasszuk melegen vagy langyosan.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kókuszos-gyömbéres piláf zöldborsóval
A piláf egy ázsai eredetű rizsétel, melyet önmagában és köretként is fogyasztanak. Hússal vagy anélkül is készíthető, de a flexitariánus életmód jegyében most egy fűszeres, zöldborsós változattal készültünk!
Indiai kuszkusztál
Egzotikus kuszkuszos fogás párolt hagymával és pirított répával. Igazi ízbomba, melyet rövid idő ala...
Sajtos-almás karfiolkrémleves krutonnal
Krémes és finom, izgalmasan fűszerezett sajtos-almás karfiolleves recept tele értékes tápanyagokkal....