A pörgős hétköznapok gyors vacsoramegoldást kívánnak. Ez a vegetáriánus quesadilla recept kukorica konzerv és egy nagy adag sajt segítségével mindössze fél óra alatt elkészülhet az egész család számára.
Könnyű
4 személy
25 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 nagyobb fej lilahagyma, apróra vágva
8 tortillalap
1 nagy doboz tejföl
25 dkg reszelt sajt
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
hozzávalók 4 személyre
1 nagyobb fej lilahagyma, apróra vágva
8 tortillalap
1 nagy doboz tejföl
25 dkg reszelt sajt
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Csemegekukorica
lépés 1
Az olajbogyót, a kukoricát és a lilahagymát egy tálban keverd össze.
lépés 2
Vegyünk elő 4 tortillapot, és a tejfölt simítsuk el egyenletesen rajta, majd szórjuk meg a kukoricás keverékkel.
Rátesszük a sajtot, majd a többi tortillalapot. Az így kapott 4 quesadillát egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, mindegyik tetejére valami nehezéket teszünk, például egy nagyobb fadeszkát, és 15 percig lenyomva sütjük.
lépés 3
Aztán levesszük a nehezéket, és 5 percig megpirítjuk a tetejét is. Paradicsomsalsával tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasábokra vágott zöldségekkel és pitával. Kiváló hétvégi piknikhez vagy nagyobb társaságok vendégül látásához.
Kókuszos-gyömbéres piláf zöldborsóval
A piláf egy ázsai eredetű rizsétel, melyet önmagában és köretként is fogyasztanak. Hússal vagy anélk...
Chilis kukoricás mártogatós
Az édes kukoricát canellini fehérbabbal, illetve egy kevés tejföllel krémesítjük és chilivel, füstöl...