Az édes kukoricát canellini fehérbabbal, illetve egy kevés tejföllel krémesítjük és chilivel, füstölt pirospaprikával, korianderrel, kurkumával, fokhagymával, illetve lime-mal ízesítjük. Az enyhén csípős, fűszeres recept tökéletes házi mártogatós tortilla chips-hez vagy zöldségekhez.
tortilla chips és/vagy hasábokra vágott zöldségek a tálaláshoz
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur Cannellini fehérbab
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Tegyünk félre 2 evőkanál kukoricát, a többit tegyük késes robotgépbe az összes többi hozzávalóval, kivéve a koriandert és a chilit. Sózzuk, borsozzuk és pürésítsük.
lépés 2
Adjuk hozzá a kimagozott és apróra vágott chilit, valamint a vágott koriandert és keverjük össze.
lépés 3
Tálaljuk a dipet tetején a félrerakott kukoricával és egy kevés korianderrel. Kínáljunk mellé tortilla chipset és/vagy hasábokra vágott zöldségeket.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Vörösbab hummusz sült fokhagymával
A sült fokhagyma krémes, nem tolakodó, selymes íze teszi különlegessé ezt a vörösbabból készült hummuszt, amit tovább ízesítünk füstölt pirospaprikával, római köménnyel, tahinivel és citromlével. Zöldség hasábokkal, krékerrel vagy pitával tálaljuk.
Háromféle mártogatós piknikre
Mentás zöldborsókrém, kukoricás-chilis tonhalkrém és egy fűszeres karfiolos krém recept friss, hasáb...
Vörösbabos-paradicsomos taco tejföllel
Kiváló grill recept kerti partikra! A taco-ban lévő babos, paradicsomos, sajtos töltelék nem csak na...