Üdítő és tápanyagokban gazdag recept rengeteg mentával a forró nyári napokra, amely a gondtalan és ízletes élményekkel teli tengerparti nyaralásokat idézi fel bennünk.
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 Bonduelle Vapeur egész zöldbab konzerv
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 Bonduelle Vapeur egész zöldbab konzerv
200 g garnéla
1 mangó
10 szem koktélparadicsom
madársaláta
1 lime
friss menta
olívaolaj
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gőzben párolt egész zöldbab
lépés 1
Egy serpenyőben, olívaolajon pár perc alatt pároljuk-pirítsuk meg a garnélát. Szórjunk rá egy kis chillipelyhet és sózzuk. Hagyjuk kihűlni.
lépés 2
A Bonduelle zöldbabot csepegtessük le.
lépés 3
A mangó húsát vágjuk le 2 oldalt a mag mellett, majd (még a héjában) késsel hosszában, majd keresztben is vágjuk be a gyümölcshúst, fordítsuk ki a héjat és az így keletkezett mangókockákat metsszük le. A koktélparadicsomot vágjuk ketté.
lépés 4
Tegyük egy tálba az összes hozzávalót, keverjük hozzá a menta leveleket, majd sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal és a lime levével.
Tegyük egy tálba az összes hozzávalót, keverjük hozzá a menta leveleket, majd sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg olívaolajjal és a lime levével.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Zöldbab saláta barackkal és mandulával
Mennyei saláta édes és sós ízekkel! Zöldbab, őszibarack és mandula: mindössze ennyi kell hozzá, hogy ezt az elegáns és könnyen elkészíthető salátát szervírozhassuk a nyár esti partikon.
Penne zöldbabbal, borsóval és spárgával
Vajon honnan származik ez a tésztaétel? Természetesen Olaszországból! A zöldségeket tésztával a lege...
Tagliatelle citrommal, parmezánnal és zö...
A fáradt, rohanós napok megváltója lehet ez a tészta, amely villámgyorsan elkészül! Csupán pár alapa...