Ha szeretjük a hummuszt, imádni fogjuk ezt a fehérbabbal és céklával készült különleges változatot. Kínáljuk előételként ezt a színes mártogatóst.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Cékla ecetes szeletelt
Vapeur Cannellini fehérbab
lépés 1
Keverjünk össze 1 doboz jól lecsepegtetett canellini babot 1 üveg Bonduelle céklával és 1 gerezd hámozott fokhagymával.
lépés 2
Adjunk hozzá 3 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál köményt. Sózzuk, borsozzuk. Szükség esetén adjunk hozzá 2-3 evőkanál hideg vizet.
lépés 3
Miután a keveréket simára turmixoltuk, öntsünk egy tálba, szórjuk meg szezámmaggal (elhagyható), és előételként tálaljuk csíkokra vágott zöldségekkel vagy grissinivel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos quesadilla guacamoléval
Egy egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető tex-mex „finger food” recept, amit pikánssága miatt mindenki kedvelni fog a szilveszteri bulin.
Chilis kukoricás mártogatós
Az édes kukoricát canellini fehérbabbal, illetve egy kevés tejföllel krémesítjük és chilivel, füstöl...
Céklás nyári tekercs
Az ázsiai eredetű, friss, ropogós zöldségekkel megpakolt nyári tekercs sokak kedvence, de mit tehetü...