lépés 1
Melegítsük elő a sütőt 180°C fokra. Vágjuk ki 4 db paprika (piros, zöld, sárga vegyesen) belsejét, csumázzuk ki, a tetejüket pedig tegyük félre. Főzzük a zöldségeket 4 percig sós, forró vízben. Szűrjük le, szárítsuk meg és hagyjuk kihűlni őket.
lépés 2
Hámozzunk meg és vágjunk fel 1 db hagymát és 1 gerezd fokhagymát. Pirítsuk meg 2 ek olívaolajban. Adjunk hozzá 150 g quinoát és öntsük le sós, forró vízzel. 8 percig főzzük, végül szűrjük le a visszamaradt folyadékot. Magozzunk ki és vágjunk nagyobb darabokra 2 db paradicsomot.
lépés 3
Szűrjünk és öblítsünk le 1 konzerv Bonduelle vörösbabot. Keverjük össze a quinoát a babbal, paradicsommal, 80 g fetával, 1 ek köménnyel, 1 ek paprikával, némi sóval és borssal.
lépés 4
Töltsük meg a paprikákat a keverékkel. Helyezzük vissza a tetejüket. Locsoljuk meg őket egy kevéske olívaolajjal, majd tegyük a sütőbe 30 percre.
lépés 5
Langyosan vagy melegen fogyasszuk.