Tésztasaláta kukoricával, tonhallal és koktélparadicsommal
Íme, egy remek tésztasaláta pennével, kukoricával, tonhallal és koktélparadicsommal megspékelve. Bármilyen évszakban feldobja a napunkat!
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
250 g penne
300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica
150 g koktélparadicsom
½ csomag zöldsaláta
1 doboz olajos tonhalkonzerv
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
250 g penne
300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica
150 g koktélparadicsom
½ csomag zöldsaláta
1 doboz olajos tonhalkonzerv
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
Só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Készítsük el a pennét a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint. Hagyjuk kihűlni.
lépés 2
Nyissuk ki a kukoricát. Csepegtessük le és morzsoljuk össze a tonhalat. A koktélparadicsomokat méretüktől függően vágjuk ketté vagy 4 darabba. Keverjük össze a kukoricát, a paradicsomot, a zöldsalátát és tonhalat egy tálban.
lépés 3
Végül adjuk hozzá a tésztát. Fűszerezzük citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal. Tálalás előtt pihentessük a hűtőszekrényben 1 órán át.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Grillezett kukoricasaláta
Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salátát! Ha már nincs kéznél a grillsütő, a sütőben is elkészíthető, így a lakást is mennyei kukorica illat járja majd át.
Kukoricás-mangós töltött saláta
Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós l...
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változa...