Tésztasaláta kukoricával, tonhallal és koktélparadicsommal

Íme, egy remek tésztasaláta pennével, kukoricával, tonhallal és koktélparadicsommal megspékelve. Bármilyen évszakban feldobja a napunkat!
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
250 g penne

300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica

150 g koktélparadicsom

½ csomag zöldsaláta

1 doboz olajos tonhalkonzerv

2 ek olívaolaj

1 ek citromlé

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
250 g penne

300 g Bonduelle Prémium Gold kukorica

150 g koktélparadicsom

½ csomag zöldsaláta

1 doboz olajos tonhalkonzerv

2 ek olívaolaj

1 ek citromlé

Só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
  1. lépés 1
    Készítsük el a pennét a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint. Hagyjuk kihűlni.
  2. lépés 2
    Nyissuk ki a kukoricát. Csepegtessük le és morzsoljuk össze a tonhalat. A koktélparadicsomokat méretüktől függően vágjuk ketté vagy 4 darabba. Keverjük össze a kukoricát, a paradicsomot, a zöldsalátát és tonhalat egy tálban.
  3. lépés 3
    Végül adjuk hozzá a tésztát. Fűszerezzük citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal. Tálalás előtt pihentessük a hűtőszekrényben 1 órán át.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Kukoricás-mangós töltött saláta

    Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!

  • Grillezett kukoricasaláta

    Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salátát! Ha már nincs kéznél a grillsütő, a sütőben is elkészíthető, így a lakást is mennyei kukorica illat járja majd át.

  • Tzatziki uborkával és zöldalmával

    Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!