Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
Könnyű
4 személy
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 fej római saláta
½ sárgadinnye
1 doboz Bonduelle Gold kukorica
1 marék sárga és piros koktélparadicsom
½ lilahagyma
Metélőhagyma
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
hozzávalók 4 személyre
1 fej római saláta
½ sárgadinnye
1 doboz Bonduelle Gold kukorica
1 marék sárga és piros koktélparadicsom
½ lilahagyma
Metélőhagyma
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Csemegekukorica
lépés 1
Készítsük elő a salátát. Szűrjük le a kukoricát. Vágjuk négybe a koktélparadicsomot. Aprítsuk fel a lilahagymát. Vágjuk szeletekre a sárgadinnyét.
lépés 2
Keverjük össze a sárgadinnyét, kukoricát, paradicsomot és hagymát.
lépés 3
Készítsük el a vinaigrette-et: keverjük össze a sót, borsot, olívaolajat és citromlevet. Locsoljuk rá a töltelékre.
lépés 4
Töltsük meg a salátaleveleket, mintha tacot tálalnánk és fogyasszuk előételként vagy salátaként finom grillhúsok mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változatot ajánlunk! Fogyaszthatod köretként, előételként, de akár főfogásként is!
Grillezett kukoricasaláta
Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salá...
Gazdag lencseleves
Tartalmas leves rengeteg zöldséggel és tápláló lencsével. Hűvös téli estéken vagy böjti időszakban t...