Tavaszi csicseriborsó saláta főtt tojással
200 g Bonduelle Vapeur Fagyasztott Zöldborsó
2-3 édesburgonya
2 burgonya
2 lilahagyma
szívsaláta
5 tojás
1 csokor snidling
1 doboz natúr joghurt
olívaolaj
citromlé
só
bors
200 g Bonduelle Vapeur Fagyasztott Zöldborsó
2-3 édesburgonya
2 burgonya
2 lilahagyma
szívsaláta
5 tojás
1 csokor snidling
1 doboz natúr joghurt
olívaolaj
citromlé
só
bors
- lépés 1Hámozzuk meg a burgonyákat és a lilahagymát és vágjuk cikkekre.
- lépés 2Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire a krumplit, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és tegyük a 180 fokra előmelegített sütőbe.
- lépés 3Forgassuk meg olívaolajban az édesburgonyát és a lilahagymát, sózzuk, borsozzuk, majd 15 perc elteltével tegyük a tepsire a krumpli mellé és süssük készre.
- lépés 4A tojásokat főzzük meg sós vízben, majd helyezzük hideg vízbe és hámozzuk meg.
- lépés 5A zöldborsót tegyük forrásban lévő vízbe és főzzük 3 percig, majd szűrjük le.
- lépés 6A szívsalátát vágjuk cikkekre, adjuk hozzá a krumplikat és a lilahagymát, a zöldborsót és a csicseriborsót, valamint a szeletekre vágott tojást.
- lépés 7Adjuk a joghurthoz az apróra vágott snidlinget, csavarjuk bele egy kevés citromlevet és sózzuk, borsozzuk. Öntsünk hozzá 2 ek. olívaolajat és jól keverjük ki, majd adjuk az öntetet a salátához és tálaljuk.
Egészben sült feta cukkinis zöldborsóval
Egyszerű és ízletes recept! Egészben sült feta, olívaolajjal, borssal, chilivel, vékony karikára vágott cukkinivel és zsenge zöldborsóval. A végén citromlével meglocsoljuk, friss mentával megszórjuk, mellé ropogós baguette szeleteket kínálunk.
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres csirkével
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze a Bon Menu Marocco Csicseriborsóval és adjunk néhány koktélparadicsomot is az ételhez. Joghurttal és korianderrel a tetején tálaljuk, végül ízlés szerint főtt rizzsel, salátával vagy pitával fogyasszuk.
Csicseriborsós krumplisaláta zöldbabbal
Ebben a receptben pirított krumplikockákat fűszeres, sült csicseriborsóval, pirított répaszeletekkel és párolt zöldhüvelyű babbal kombinálunk, végül egy zöldfűszeres-joghurtos majonézes öntettel forgatva forgatjuk át, amit fokhagymával, mustárral és füstölt pirospaprikával ízesítünk. Friss zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.