1. >Termékek
  2. >ZÖLDBORSÓ

Zöldborsó

Gondosan válogatott, zsenge borsószemek, előfőzött formában, sós lében.

nettó tömeg: 660 g töltőtömeg : 465 g
összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só

Rostforrás

tápérték

100g
Energia (kJ) 341 kJ
Energia (kcal) 81 kcal
Zsír (g) 0,8 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g
Szénhidrát (g) 8,0 g
..amelyből cukrok (g) 1,9 g
Rost (g) 8,5 g
Fehérje (g) 6,3 g
Só (g) 0,5 g
Hőkezelés

Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék

    Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.

  • Finn lazacleves zöldborsóval

    Unod már a szokásos halászlevet? Idén karácsonykor készíts tejszínes-kapros ünnepi lazaclevest zöldborsóval. Pirított, vajas rozskenyérrel isteni finom!

  • Citromos-tejszínes lazac rigatonival

    Az omlós lazac a tejszínes szósszal és rigatonival tálalva ellenállhatatlan fogás. Friss, színes és kényeztető étel, ami vendégek fogadására is ideális.

Még több recept