Zöldborsó
Gondosan válogatott, zsenge borsószemek, előfőzött formában, sós lében.
Zöldborsó, Ivóvíz, Cukor, Étkezési só
Rostforrás
100g | ||
---|---|---|
Energia (kJ) | 341 kJ | |
Energia (kcal) | 81 kcal | |
Zsír (g) | 0,8 g | |
Amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g | |
Szénhidrát (g) | 8,0 g | |
..amelyből cukrok (g) | 1,9 g | |
Rost (g) | 8,5 g | |
Fehérje (g) | 6,3 g | |
Só (g) | 0,5 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Ripsz-ropsz zöldborsófőzelék
Gyors, hagyományos zöldborsófőzelék recept. Bár hagyományos ételről van szó, nem mindegy, hogyan készítjük. Akkor lesz igazán finom, ha a borsó zsenge, a főzelék állaga pedig krémes.
Finn lazacleves zöldborsóval
Unod már a szokásos halászlevet? Idén karácsonykor készíts tejszínes-kapros ünnepi lazaclevest zöldborsóval. Pirított, vajas rozskenyérrel isteni finom!
Citromos-tejszínes lazac rigatonival
Az omlós lazac a tejszínes szósszal és rigatonival tálalva ellenállhatatlan fogás. Friss, színes és kényeztető étel, ami vendégek fogadására is ideális.