lépés 1
A cukkinit kockázzuk fel és egy serpenyőben olívaolajon kezdjük el pirítani, amikor majdnem kész, adjuk hozzá a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és kavargassuk, ameddig a zöldborsó megpuhul.
lépés 2
A fenyőmagot pirítsuk meg kissé egy száraz serpenyőben.
lépés 3
Tegyük egy robotgépbe a bazsalikomot, a spenót felét, a fokhagymát, a parmezánt, a fenyőmagot és a cukkini-borsó keverék kb. ⅓-át. Adjunk hozzá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és krémesítsük.
lépés 4
A tésztát főzzük készre, majd szűrjük le.
lépés 5
Keverjük össze a tésztát a cukkinis-borsós keverékkel, a maradék spenóttal és a pestóval.
lépés 6
Tálaláskor ízlés szerint szórjuk meg parmezánnal.
Szuperzöld pestos farfalle tészta recept | Bonduelle
Rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető szuperzöld pestós tészta Bonduelle Vapeur zöldborsó, cukkini és spenót alapanyagokból.