Adagolt leveles paraj (8 adag)
nyomokban tartalmazhat Zellert.
100g | adagonként 125g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 135 kJ | 172 kJ |
Energia (kcal) | 32 kcal | 41 kcal |
Zsír (g) | 0,6 g | 0,8 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g | 0,1 g |
Szénhidrát (g) | 2,0 g | 2,5 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,4 g | 0,5 g |
Rost (g) | 2,6 g | 3,3 g |
Fehérje (g) | 3,4 g | 4,3 g |
Só (g) | 0,08 g | 0,10 g |
Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!
Minőségét megőrzi: fagyasztószekrényben -18°C-on a csomagoláson jelzett hónap végéig, hűtőszekrényben 0 és +3°C között: 1 napig. A termék tárolása: -18°C-on.
Fedezze fel receptjeinket
Spenótos csicseriborsóval töltött édesburgonya, tahinis öntettel
Ez a vegán recept igazi kulináris élményt nyújt, ráadásul csupa egészséges zöldséggel van tele. Nagyszerű választás vendégeid számára vagy egy húsmentes napon.
Ricottás-spenótos töltött cannelloni
A ricottás-spenótos töltelékkel megtöltött cannelloninak krémes, fokhagymával és szerecsendióval fűszerezett besamel mártással ágyazunk meg. A tetejére szintén besamel, illetve parmezán kerül, így sütjük készre ezt a kényeztető egytálételt.
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lunch-al töltve
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a belsejüket összekeverjük Good Lunch-al, fetával és spenóttal, majd a keveréket visszatöltjük és további pár percig sütjük a zöldségeket. Petrezselyemmel, gránátalmával és dióval megszórva és fokhagymás-joghurtos öntettel kínáljuk.