1. >Receptek
  2. >Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal

Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal

A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!
2 személy
35 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Italian Croustis

200 g orzo tészta

300 g koktélparadicsom

200 g mini mozzarella

50 g rukkola

1 nagy csokor bazsalikom

5 dkg dió

1 gerezd fokhagyma

5 dkg parmezán reszelve

olívaolaj

só, bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Italian Croustis

200 g orzo tészta

300 g koktélparadicsom

200 g mini mozzarella

50 g rukkola

1 nagy csokor bazsalikom

5 dkg dió

1 gerezd fokhagyma

5 dkg parmezán reszelve

olívaolaj

só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Croustis Mini Italian
  1. lépés 1
    Készítsük el a pestot: a bazsalikomot helyezzük késes aprítógépbe, öntsünk hozzá 4-5 evőkanál olívaolajat, adjuk hozzá a diót, a reszelt parmezánt, az aprított fokhagymát, sót, borsot, majd aprítsuk össze.
  2. lépés 2
    Az orzo tésztát főzzük sós, lobogó vízben a csomagoláson megadott ideig, majd szűrjük le, öblítsük le hideg vízzel és keverjük hozzá a pestot. Tegyük egy nagy tálba.
  3. lépés 3
    A koktélparadicsomot mérettől függően vágjuk félbe vagy negyedeljük, és adjuk a pestos orzo tésztához a mini mozzarellákkal együtt.
  4. lépés 4
    Készítsük el az olaszos Croustist a csomagoláson megadott módon.
  5. lépés 5
    Tálaláskor keverjük a rukkolát is az orzo salátához és kínáljuk a frissen kisült Croustis-zal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett

    Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.

  • Sütőtökös Croustis narancsos lilakáposzta salátával

    Télen sem kell lemondanunk a színpompás salátáról! Néhány szezonális zöldségből vitamindús salátát készíthetünk, amit narancsos-olívaolajos öntet és frissen sült sütőtökös Croustis tesz igazán különlegessé!