Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!
2 személy
35 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Italian Croustis
200 g orzo tészta
300 g koktélparadicsom
200 g mini mozzarella
50 g rukkola
1 nagy csokor bazsalikom
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán reszelve
olívaolaj
só, bors
200 g orzo tészta
300 g koktélparadicsom
200 g mini mozzarella
50 g rukkola
1 nagy csokor bazsalikom
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán reszelve
olívaolaj
só, bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Italian Croustis
200 g orzo tészta
300 g koktélparadicsom
200 g mini mozzarella
50 g rukkola
1 nagy csokor bazsalikom
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán reszelve
olívaolaj
só, bors
200 g orzo tészta
300 g koktélparadicsom
200 g mini mozzarella
50 g rukkola
1 nagy csokor bazsalikom
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán reszelve
olívaolaj
só, bors
- lépés 1Készítsük el a pestot: a bazsalikomot helyezzük késes aprítógépbe, öntsünk hozzá 4-5 evőkanál olívaolajat, adjuk hozzá a diót, a reszelt parmezánt, az aprított fokhagymát, sót, borsot, majd aprítsuk össze.
- lépés 2Az orzo tésztát főzzük sós, lobogó vízben a csomagoláson megadott ideig, majd szűrjük le, öblítsük le hideg vízzel és keverjük hozzá a pestot. Tegyük egy nagy tálba.
- lépés 3A koktélparadicsomot mérettől függően vágjuk félbe vagy negyedeljük, és adjuk a pestos orzo tésztához a mini mozzarellákkal együtt.
- lépés 4Készítsük el az olaszos Croustist a csomagoláson megadott módon.
- lépés 5Tálaláskor keverjük a rukkolát is az orzo salátához és kínáljuk a frissen kisült Croustis-zal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Sütőtökös Croustis narancsos lilakáposzta salátával
Télen sem kell lemondanunk a színpompás salátáról! Néhány szezonális zöldségből vitamindús salátát készíthetünk, amit narancsos-olívaolajos öntet és frissen sült sütőtökös Croustis tesz igazán különlegessé!
Fedezze fel ezt is...