Parmezános-zöldborsós bruschetta
Krémes olasz bruschetta Bonduelle fagyasztott zöldborsó hozzáadásával, parmezánforgácsokkal a tetején. Egyszerű és gyors vendégváró recept!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
100 g parmezán reszelve
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
bagett szeletek
olívaolaj
só
bors
- lépés 12-3 percig főzzük a zöldborsót forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. Tegyük egy aprítóba a borsót, a parmezánt, 4 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, sót és borsot, és pürésítsük darabos állagúra.
- lépés 2Pirítsuk meg a bagett szeleteket és halmozzuk rá a borsópürét. A tetejére darálhatunk még borsot, megöntözhetjük pár csepp olívaolajjal, díszíthetjük parmezán forgáccsal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Pestos orecchiette zöldborsóval és baconnel
A különleges formájú orecchiette remekül felveszi a klasszikus bazsalikom pestot, mélyedéseiben pedig jól megülnek a kis zöldborsó szemek. Az apró brokkolirózsák és a sós-ropogós bacon darabkák remekül kiegészítik a receptet, emellett a koktélparadicsom édessége plusz élményt ad a fogásnak.
Tavaszi finomfőzelék buggyantott tojással
Vitaminokban gazdag, újhullámos főzelék, amely után mindenki vágyakozik a tél végén. Könnyű recept, ráadásul gluténmentes is, mivel liszt nélkül készül. A kész művet pedig ízlés szerint egy-egy buggyantott tojással koronázhatjuk meg.
Fedezze fel ezt is...