Mazsolás-zabpelyhes keksz fehérbabbal
Meglepően könnyen és gyorsan elkészíthető recept. A fehérjében gazdag, cannellini fehérbabbal készült kekszet még a nem édesszájúak is kedvelni fogják. A finom nasi remek kiegészítője lehet a gyerekeknek uzsonnás dobozának is.
Könnyű
4 személy
25 perc
25 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur Canellini fehérbab
100 g zabpehely
1 tojás
5 dkg mazsola
1 tk. sütőpor
6-8 dkg barna cukor
6 dkg liszt
1 ek. vanília kivonat
1 ek. mogyoróvaj (elhagyható)
100 g zabpehely
1 tojás
5 dkg mazsola
1 tk. sütőpor
6-8 dkg barna cukor
6 dkg liszt
1 ek. vanília kivonat
1 ek. mogyoróvaj (elhagyható)
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur Canellini fehérbab
100 g zabpehely
1 tojás
5 dkg mazsola
1 tk. sütőpor
6-8 dkg barna cukor
6 dkg liszt
1 ek. vanília kivonat
1 ek. mogyoróvaj (elhagyható)
100 g zabpehely
1 tojás
5 dkg mazsola
1 tk. sütőpor
6-8 dkg barna cukor
6 dkg liszt
1 ek. vanília kivonat
1 ek. mogyoróvaj (elhagyható)
- lépés 11. Egy szűrőben öblítsük, majd csöpögtessük le a Bonduelle Vapeur Canellini fehérbabot.
- lépés 22. Tegyük a babot egy késes robotgépbe és pürésítsük, majd adjuk hozzá a tojást, cukrot, vanília kivonatot és a mogyoróvajat és mixeljük krémesre.
- lépés 33. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet és a sütőport, majd öntsük a tojásos keverékhez. Végül keverjük bele a mazsolát is.
- lépés 44. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire kanállal tegyünk nagyobb diónyi halmokat a tésztából, majd kézzel lapítsuk el kissé és alakítsuk kör formájúra.
- lépés 55. Tegyük 180 fokos sütőbe és süssük 20-25 percig, amíg szép, halvány aranybarna lesz.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Kukoricás-avokádós quinoa saláta
Könnyű és egészséges saláta recept avokádóval, szuperédes kukoricával, vörösbabbal, chilivel, paradicsommal és quinoával. Lime-os, lilahagymás öntettel és friss korianderrel tehetjük még frissebbé.
Rizses Good Lunch avokádós salátával
Készételből finom saláta több főre? Csak egészítsük ki a Good Lunch Rizs és Vörösbab egytálételt friss alapanyagokkal. Avokádó, kukorica, lilahagyma, koktélparadicsom, pekándió, lilakáposzta és répa szalagok kerülhetnek a recept, amit limeos-olívaolajos öntettel ízesítsünk, mellé tortilla chipszet vagy tortillát kínáljunk.
Vegán bab-quinoa burger
Ki tudna ellenállni egy ilyen gusztusos kinézetű burgernek? A szósz abszolút rajtunk múlik, a 100%-ig növényi alapanyagból készült pogácsa receptjéről pedig a Bonduelle gondoskodik.
Fedezze fel ezt is...