Ha van otthon leveles tészta, kukorica konzerv és némi mozzarella, minden adott ennek a szuperkönnyű, vegetáriánus empanada-nak az elkészítéséhez. Biztosak lehetünk benne, hogy mind egy szálig elfogy...
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium csemegekukorica
1 omlós tészta
200 g mozzarella
Pár szál koriander
1 tojássárgája
Só, őrölt bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Szűrjük le a kukorica konzervet. Vágjuk a mozzarellát kis kockákra. Mossuk meg és aprítsuk fel a koriandert.
lépés 2
Keverjük össze a kukoricát, a mozzarellát, a koriandert, a sót, a borsot és ízlés szerint egy csipet chilit. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
lépés 3
Egy pohár vagy sütiforma segítségével szaggassunk köröket az omlós tésztából.
lépés 4
Tegyünk 1 teáskanál kukoricás keveréket minden körre, majd hajtsuk ketté őket.
lépés 5
Egy villával nyomkodjuk le a széleit.
lépés 6
A tojássárgáját verjük fel 1 evőkanál vízzel és 1 csipet sóval, majd kenjük meg vele az empanadákat.
lépés 7
Tegyük őket a sütőbe, és 10-15 percig süssük, amíg aranybarnára nem sülnek. Melegen vagy langyosan tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kukoricás-mangós töltött saláta
Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változa...
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lu...
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a ...