Melegítsük elő a sütőt 200 °C fokra. Nyissuk ki a kukorica konzervet, majd tegyük félre. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a polentát, a sütőport, a cukrot és a sót.
lépés 2
Öntsük a lisztkeverékbe, és gyorsan forgassuk össze, anélkül, hogy túlságosan homogénné kevernénk. Végül adjük hozzá a kukoricát.
lépés 3
Öntsük a keveréket egy kivajazott, hosszúkás tortaformába, és 25 percig süssük, amíg aranyszínűvé nem válik és a közepébe szúrt kés hegye száraz marad.
lépés 4
Vegyük ki a tálból és hagyjuk kihűlni.
lépés 5
Tálaljuk füstölt hallal, szárított sonkával vagy zöldsalátával.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Kukoricás-mangós töltött saláta
Előételt keresünk a hétvégi grillezéshez? Készítsünk töltött salátát! A római saláta nagy, ropogós levelei tökéletes tortillaként szolgálnak, a sárgadinnyés-kukoricás töltelék pedig igazi felüdülést nyújt a legmelegebb nyári napokon!
Tzatziki uborkával és zöldalmával
Mi idézhetné meg jobban Görögországot, mint a tzatziki? Most egy almával és retekkel készült változa...
Héjában sült édesburgonya rizses Good Lu...
Gyors, egészséges és nagyon könnyen elkészíthető recept: az édesburgonyákat félbevágva megsütjük, a ...