Halas szendvics joghurtos céklával

Könnyed, de laktató szendvicsek vacsorára vagy akár egy tavaszi piknikre. A joghurt krémessé, a cékla pedig frissé teszi ezt a finom halas fogást.
Könnyű
4 személy
5 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)

1 nagy pohár natúr joghurt

8 szelet teljes kiőrlésű kenyér

olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz

1 üveg Bonduelle ecetes cékla
hozzávalók 4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)

1 nagy pohár natúr joghurt

8 szelet teljes kiőrlésű kenyér

olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz

1 üveg Bonduelle ecetes cékla

Termékajánlatunk a recepthez

Cékla ecetes szeletelt
  1. lépés 1
    A halat csepegtessük le, és vágjuk kisebb darabokra. A céklát hasonlóképpen készítsük elő, majd tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a joghurtot. Alaposan keverjük össze.
  2. lépés 2
    Fejenként 2-2 szelet kenyeret tegyünk egy tányér közepére. A kenyér egyik felére halmozzuk fel a halat, a másikra a céklát, végül ízlés szerint locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és citromlével, és díszítsük apróra vágott petrezselyemzölddel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Céklás hummusz

    Céklás hummusz

    Színes, puhára sült céklával bolondított hummusz mellé zaatar fűszeres sült pitával. Tálaljuk a hummuszt a ropogós pitával, illetve kínálhatunk még mellé hasábokra vágott friss zöldségeket is.

  • Céklás nyári tekercs

    Céklás nyári tekercs

    Az ázsiai eredetű, friss, ropogós zöldségekkel megpakolt nyári tekercs sokak kedvence, de mit tehetünk, ha szezonon kívül kívánjuk meg? Próbáljuk ki színes céklával és édes körtével!

  • Alma-cékla saláta

    Alma-cékla saláta

    Alma, cékla, madársaláta és sajt alkotja ezt a könnyed, mégis ünnepi salátát. Színes előételként vagy füstölt hallal is fogyasztható.