Fokhagymás-paradicsomos fehérbab krém

Fokhagymás-paradicsomos ízesítésű fehérbabkrém recept Bon Menu Paradicsom konzerv felhasználásával. Fogyasztható pirítóssal vagy zöldséghasábokkal mártogatósként.
Könnyű
4 személy
20 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu paradicsom konzerv

2 gerezd fokhagyma

3-4 szem szárított paradicsom apróra vágva

1 chili (opcionális)

1/2 citrom leve

1 tk. római kömény

1 tk. füstölt pirospaprika



bors

olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon menu paradicsom konzerv

2 gerezd fokhagyma

3-4 szem szárított paradicsom apróra vágva

1 chili (opcionális)

1/2 citrom leve

1 tk. római kömény

1 tk. füstölt pirospaprika



bors

olívaolaj

Termékajánlatunk a recepthez

Bon Menu Paradicsom
  1. lépés 1
    Szűrjük le a paradicsomos babot és tegyük félre a levét. Tegyük egy robotgépbe a fokhagymával és kimagozott chilivel és adjunk hozzá kb. 0,5 dl olívaolajat, majd pürésítsük. Ha szükséges adjunk még hozzá a konzerv levéből, hogy sűrű, de lágy pürét kapjunk.
  2. lépés 2
    Kanalazzuk egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott szárított paradicsomot, a citrom levét, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk és keverjük jól össze. Tálalásnál locsoljuk meg olívaolajjal és kínáljuk pitával vagy pirítóssal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Cobb saláta

    Jégsaláta, római saláta, avokádó, madársaláta, tojás, csirkemell, kéksajt. A zöldségekben és fehérjében gazdag Cobb saláta az egyik legegészségesebb amerikai klasszikus, és jogosan megérdemli, hogy minden salátarajongó megkóstolja.

  • Olasz panzanella saláta csicseriborsóval

    Ebédötlet hőségriadóra! A népszerű olasz nyári saláta ropogós fokhagymás kenyérrel, friss, többszínű paradicsommal, bazsalikommal, olívaolajos öntettel és csicseriborsóval, hogy teljesértékű recept váljon belőle egy forró nyári napon.

  • Gazpacho – hideg spanyol paradicsomleves

    Tökéletes hűsítő fogás a forró nyári napokon a hideg, főzés nélkül is elkészíthető népszerű spanyol paradicsomleves, azaz a gazpacho. A leves tetejét kukoricával, apróra vágott uborkával és lilahagymával díszíthetjük, hogy tartalmasabb legyen.