Csupán egy edényre és mindössze 20 percre lesz szükségünk a zöld pesztós genovai tészta elkészítéséhez, melyet a zöldbab és az újkrumpli párosa tesz igazán laktatóvá.
Könnyű
4 személy
5 perc
12 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
500 g tagliatelle tészta
500 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldbab
2 sárgahéjú burgonya vagy pár szem újburgonya
1 üveg zöld pesztó
parmezán
nagyszemű só
friss bazsalikom
hozzávalók 4 személyre
500 g tagliatelle tészta
500 g Bonduelle Vapeur fagyasztott zöldbab
2 sárgahéjú burgonya vagy pár szem újburgonya
1 üveg zöld pesztó
parmezán
nagyszemű só
friss bazsalikom
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur zsenge zöldhüvelyű egész zöldbab
lépés 1
Hámozzuk meg a burgonyát. Vágjuk kisebb kockákra, öblítsük le forró vízzel.
lépés 2
Forraljunk fel nagy mennyiségű vizet nagyszemű sóval. Tegyük bele a burgonyát és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a tésztát, keverjük meg. Forrástól számítva 9-10 percig főzzük.
lépés 3
Ezután adjuk hozzá a Bonduelle Vapeur babot. Keverjük meg az edény tartalmát és főzzük további 3 percig, miután újra felforrt. Csepegtessük le a tésztát.
lépés 4
Öntsük a pesztót egy salátástálba. Adjuk hozzá a tésztát a babhoz és a burgonyához, majd öntsük az egészet a salátástálba és alaposan keverjük össze.
lépés 5
Tálaljuk reszelt parmezánnal.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Tagliatelle citrommal, parmezánnal és zö...
A fáradt, rohanós napok megváltója lehet ez a tészta, amely villámgyorsan elkészül! Csupán pár alapanyag szükséges hozzá, és máris kész az ízletes, húsmentes vacsora!
Gnocchi sült zöldségekkel
Vége a nyárnak, de még mindig Olaszországba vágyunk? Szívesen felfedeznénk minden egyes szegletét és...
Zöldbab saláta barackkal és mandulával
Mennyei saláta édes és sós ízekkel! Zöldbab, őszibarack és mandula: mindössze ennyi kell hozzá, hogy...