1. >Receptek
  2. >Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval

Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.
Könnyű
2 személy
25 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu India

1 doboz Bonduelle Vapeur Csicseriborsó

2 répa

100 g bébispenót

200 ml kókusztej

kókuszzsír

barnarizs

friss petrezselyem

szezámmag

1 tk. őrölt koriander

1 tk. őrölt római kömény

½ tk. őrölt gyömbér



bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu India

1 doboz Bonduelle Vapeur Csicseriborsó

2 répa

100 g bébispenót

200 ml kókusztej

kókuszzsír

barnarizs

friss petrezselyem

szezámmag

1 tk. őrölt koriander

1 tk. őrölt római kömény

½ tk. őrölt gyömbér



bors

Termékajánlatunk a recepthez

Vapeur csicseriborsó
  1. lépés 1
    Tegyük fel párolni a barnarizst.
  2. lépés 2
    Hámozzuk meg a répát és vágjuk karikára.
  3. lépés 3
    Olvasszunk fel 1 evőkanál kókuszzsírt és pároljuk, majd pirítsuk meg kissé a répát. Adjuk hozzá az őrölt fűszereket és sózzuk, borsozzuk.
  4. lépés 4
    Adjuk hozzá a Bon Menu India-t és a csicseriborsót, majd öntsük hozzá a kókusztejet és melegítsük össze. Dobjuk hozzá a spenótot és várjuk meg, hogy kissé összeessen.
  5. lépés 5
    Tálaláskor a krémes-currys lencsét szórjuk meg szezámmaggal és vágott petrezselyemmel, illetve kínáljuk mellé a főtt barnarizst.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve

    Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!

  • Grillezett halloumi nektarinos csicseriborsó salátával

    Egy nagyon friss és különleges saláta recept, amely jó opció vegetáriánus vendégeknek, de könnyű nyári vacsorának is ideális. A grillezett, sós halloumi sajt és az édes, lédús őszibarack nagyon harmonikus és látványos alapot ad, amelyre egy pikánsabb mentás-mézes-chilis dresszing kerül.

  • Csípős grillkolbász mentás csicseriborsó salátával

    A kovászos uborkán és a kenyéren túl is van élet! Fogyasszuk a pikáns grill kolbászokat könnyű salátával tálalva. A csicseriborsó mellé kerül üdítő menta és petrezselyem, újhagyma és paradicsom párosa került a receptbe.