Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval
1 doboz Bonduelle Vapeur Csicseriborsó
2 répa
100 g bébispenót
200 ml kókusztej
kókuszzsír
barnarizs
friss petrezselyem
szezámmag
1 tk. őrölt koriander
1 tk. őrölt római kömény
½ tk. őrölt gyömbér
só
bors
1 doboz Bonduelle Vapeur Csicseriborsó
2 répa
100 g bébispenót
200 ml kókusztej
kókuszzsír
barnarizs
friss petrezselyem
szezámmag
1 tk. őrölt koriander
1 tk. őrölt római kömény
½ tk. őrölt gyömbér
só
bors
- lépés 1Tegyük fel párolni a barnarizst.
- lépés 2Hámozzuk meg a répát és vágjuk karikára.
- lépés 3Olvasszunk fel 1 evőkanál kókuszzsírt és pároljuk, majd pirítsuk meg kissé a répát. Adjuk hozzá az őrölt fűszereket és sózzuk, borsozzuk.
- lépés 4Adjuk hozzá a Bon Menu India-t és a csicseriborsót, majd öntsük hozzá a kókusztejet és melegítsük össze. Dobjuk hozzá a spenótot és várjuk meg, hogy kissé összeessen.
- lépés 5Tálaláskor a krémes-currys lencsét szórjuk meg szezámmaggal és vágott petrezselyemmel, illetve kínáljuk mellé a főtt barnarizst.
Tortilla csicseriborsós Good Lunch-al töltve
Egészséges, könnyen fogyasztható irodai ebédet, uzsonnát vagy kirándulásra tökéletes receptet kapunk, ha tortilla lapokba töltjük a Good Lunch-ot uborka és paprika csíkokkal, salátával, és reszelt cheddar sajttal. Ne felejtsük meglocsolni finom zöldfűszeres joghurttal!
Grillezett halloumi nektarinos csicseriborsó salátával
Egy nagyon friss és különleges saláta recept, amely jó opció vegetáriánus vendégeknek, de könnyű nyári vacsorának is ideális. A grillezett, sós halloumi sajt és az édes, lédús őszibarack nagyon harmonikus és látványos alapot ad, amelyre egy pikánsabb mentás-mézes-chilis dresszing kerül.
Csípős grillkolbász mentás csicseriborsó salátával
A kovászos uborkán és a kenyéren túl is van élet! Fogyasszuk a pikáns grill kolbászokat könnyű salátával tálalva. A csicseriborsó mellé kerül üdítő menta és petrezselyem, újhagyma és paradicsom párosa került a receptbe.