Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.
Zöldborsó, Ivóvíz, Étkezési só, Természetes aroma
Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom
100g | adagonként 140g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 296 kJ | 415 kJ |
Energia (kcal) | 71 kcal | 99 kcal |
Zsír (g) | 0,9 g | 1,3 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g | 0,3 g |
Szénhidrát (g) | 7,0 g | 9,8 g |
- amelyből cukrok (g) | 3,0 g | 4,2 g |
Rost (g) | 6,1 g | 8,5 g |
Fehérje (g) | 5,6 g | 7,8 g |
Só (g) | 0,28 g | 0,39 g |
B9 vitamin (µg) | 54,2 µg | 75,9 µg |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Csoki Mousse aquafabából
Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.
Téli Buddha tál brokkolis Croustis-zal
Egy nagy tál egészség és élvezet: helyezzük a frissen sült brokkolis Croustist egy téli buddha tál tetejére, melyben sült fűszeres sütőtök és karfiol, csicseriborsó, quinoa, spenót, valamint kesudió kap helyet. Végül koronázzuk meg az egészet egy gazdag tahinis-citromos öntettel!
Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!