1. >Termékek
  2. >Vapeur Zsenge Zöldborsó

Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is.





Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

Kiszerelés :
nettó tömeg: 320 g töltőtömeg : 280 g
összetevők

Zöldborsó, Ivóvíz, Étkezési só, Természetes aroma

Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom

tápérték

100g adagonként 140g
Energia (kJ) 296 kJ 415 kJ
Energia (kcal) 71 kcal 99 kcal
Zsír (g) 0,9 g 1,3 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g 0,3 g
Szénhidrát (g) 7,0 g 9,8 g
- amelyből cukrok (g) 3,0 g 4,2 g
Rost (g) 6,1 g 8,5 g
Fehérje (g) 5,6 g 7,8 g
Só (g) 0,28 g 0,39 g
B9 vitamin (µg) 54,2 µg 75,9 µg
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Csoki Mousse aquafabából

    Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.

  • Téli Buddha tál brokkolis Croustis-zal

    Egy nagy tál egészség és élvezet: helyezzük a frissen sült brokkolis Croustist egy téli buddha tál tetejére, melyben sült fűszeres sütőtök és karfiol, csicseriborsó, quinoa, spenót, valamint kesudió kap helyet. Végül koronázzuk meg az egészet egy gazdag tahinis-citromos öntettel!

  • Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal

    A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!

Még több recept