Zöldborsós gazpacho
1 cukkini
150 g fagyasztott Bonduelle Vapeur zöldborsó
50 cl zöldség alaplé
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 szelet száraz kenyér
3 ek olívaolaj
2 ek fehérborecet
Só, bors
1 cukkini
150 g fagyasztott Bonduelle Vapeur zöldborsó
50 cl zöldség alaplé
1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 szelet száraz kenyér
3 ek olívaolaj
2 ek fehérborecet
Só, bors
- lépés 1Főzzük a borsót, a felszeletelt cukkinit és a durvára vágott hagymát 10 percig az alaplében. Szűrjük le, de az alaplevet ne öntsük ki. Hagyjuk kihűlni.
- lépés 2Kockázzuk fel az uborkát, hámozzuk meg és vágjuk félbe a fokhagymát. Áztassuk vízbe a kenyeret, majd nyomkodjuk ki belőle nedvességet.
- lépés 3Tegyük a nyers zöldségeket egy aprítóba. Pürésítsük össze, majd adjuk hozzá a kenyeret, olívaolajat, ecetet és az alaplé felét. Turmixoljuk simára, és a kívánt állagnak megfelelően adjunk hozzá még több alaplevet.
- lépés 4Sózzuk, borsozzuk meg és tálalás előtt legalább 3 órán át pihentessük a hűtőben.
Krumplis-zöldborsós halfasírt lime-os, chilis majonézzel
Kívül ropogós, belül puha és krémes halfasírt fehér húsú tengerihallal, zöldborsóval, újhagymával és krumplival. Mellé friss zöldsalátát és egy enyhén csípős, chilis, lime-os majonézt kínáljunk. Igazi családbarát recept: könnyen elkészíthető és mindenki szeretni fogja.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Póréhagymás-zöldborsós spagetti
20 perc alatt elkészíthető, pénztárcabarát tészta! A nagyobb darabokra vágott póréhagymát és a zöldborsót vajjal és tejszínnel krémesítjük, végül reszelt citromhéjjal ízesítjük. Frissen főtt spagettivel összeforgatva kellemes, izgalmas receptet kapunk.