Téli snack mix csicseriborsóval és vörösbabbal
Pirított fűszeres vörösbab, csicseriborsó, tökmag, mazsola, vörösáfonya keveréke. Egészséges, finom ropogtatnivaló recept egy jó film mellé vagy téli kirándulásra.
Könnyű
2 személy
15 perc
45 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur vörösbab
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
5 dkg aranymazsola
5 dkg vörösáfonya
5 dkg tökmag
1 tk. cayenne bors
1 tk. füstölt pirospaprika
1 tk. barnacukor
só
olívaolaj
- lépés 1Melegítsük elő a sütő 180 fokra.
- lépés 2Csöpögtessük le a csicseriborsót és a vörösbabot és egy papírtörlővel itassuk fel róluk a maradék folyadékot.
- lépés 3Helyezzük egy tálba a hüvelyeseket és locsoljuk meg 2 ek. olajjal, majd szórjuk rá a fűszereket és a cukrot, adjunk hozzá két nagy csipet sót is. Keverjük jól össze, majd helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsire és süssük 40-45 percig.
- lépés 4Mikor elkészült, vegyük ki a sütőből és várjuk meg amíg kihűl.
- lépés 5Keverjük hozzá a mazsolát, a vörösáfonyát és a tökmagot. Elkészült a téli snack-mix.
Fedezze fel ezt is...