Sós bögrés süti zöldborsóval
Hihetelenül gyorsan elkészül és mindössze egy csészét kell összepiszkolni hozzá! Bár többnyire édes, mi a Bonduelle-nél teljesen odavagyunk ezért a sós, zöldborsós változatért!
Könnyű
1 személy
5 perc
1 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
1 személyre
4 tk Bonduelle fagyasztott zöldborsó vagy Bonduelle Vapeur zöldborsó konzerv
1 tojás
5 ek liszt
2 ek reszelt sajt
2 ek tej
2 ek olívaolaj
1/2 tk sütőpor
1 tk mustár
só, bors
1 tojás
5 ek liszt
2 ek reszelt sajt
2 ek tej
2 ek olívaolaj
1/2 tk sütőpor
1 tk mustár
só, bors
hozzávalók 1 személyre
4 tk Bonduelle fagyasztott zöldborsó vagy Bonduelle Vapeur zöldborsó konzerv
1 tojás
5 ek liszt
2 ek reszelt sajt
2 ek tej
2 ek olívaolaj
1/2 tk sütőpor
1 tk mustár
só, bors
1 tojás
5 ek liszt
2 ek reszelt sajt
2 ek tej
2 ek olívaolaj
1/2 tk sütőpor
1 tk mustár
só, bors
- lépés 1Ha fagyasztott borsót használunk: öntsük a bögrébe, amit használni fogunk. Fedjük le és tegyük a mikróba 3 percre kiolvasztási programon. Készítsük elő a többi hozzávalót. Ha konzerv borsót használunk, öblítsük le a doboz tartalmát.
- lépés 2Keverjük össze a tojást, az olajat és a mustárt a bögrében. Adjuk hozzá a lisztet, a reszelt sajtot, a tejet és a sütőport. Sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a konzerv borsót, ha nem fagyasztott borsót használtunk.
- lépés 3Tegyük a bögrés süteményt mikrohullámú sütőbe 60-90 másodpercre, majd azonnal fogyasszuk el.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Krumplis-zöldborsós halfasírt lime-os, chilis majonézzel
Kívül ropogós, belül puha és krémes halfasírt fehér húsú tengerihallal, zöldborsóval, újhagymával és krumplival. Mellé friss zöldsalátát és egy enyhén csípős, chilis, lime-os majonézt kínáljunk. Igazi családbarát recept: könnyen elkészíthető és mindenki szeretni fogja.
Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves
Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.
Fedezze fel ezt is...