Mézes-szójaszószos sült gomba

Ha szeretjük a gombát, ez a recept nekünk szól! Ízletes sült gombafejek ázsiai szószban, ami még jobban kiemeli a gomba különleges, umami ízét.
Könnyű
4 személy
5 perc
3 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

2 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál méz

2 evőkanál szójaszósz
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

2 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál méz

2 evőkanál szójaszósz

Termékajánlatunk a recepthez

Prémium szeletelt csiperkegomba
  1. lépés 1
    Az olajat felhevítjük egy serpenyőben, és pár percig pirítjuk benne a gombát. Majd hozzáadjuk a mézet és a szójaszószt. Két percig kisebb lángon sütjük még, jól átkeverjük és melegen tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Karácsonyi koszorú

    Karácsonyi koszorú

    Akár főételként, akár aperitif mellé vagy előételként fogyasszuk, ez a spenóttal és gombával, valamint ropogós pisztáciával és áfonyával töltött koszorú korona legalább olyan finom lesz, mint amilyen szép!

  • Gombás-vörösbabos zöldségpogácsa

    Gombás-vörösbabos zöldségpogácsa

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.

  • Gomba krokett

    Gomba krokett

    Készítsünk krokettet, ezúttal gombával! Ideális recept maradék zöldségek felhasználásához. Olyan finom, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a ropogós krokettekből semmi sem marad!