A lencsét nem csak kolbásszal lehet fogyasztani: meleg vagy hideg salátában önmagában is megállja a helyét.
Közepes nehézségű
4 személy
10 perc
25 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
200 gramm Bonduelle Vapeur lencse
1 kisebb salotta hagyma
2 endívia
1 narancs
Mustár
Almaecet
Repce- vagy dióolaj
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
200 gramm Bonduelle Vapeur lencse
1 kisebb salotta hagyma
2 endívia
1 narancs
Mustár
Almaecet
Repce- vagy dióolaj
Só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur lencse
lépés 1
Csepegtessünk le egy doboz Bonduelle Vapeur lencsét.
lépés 2
Tegyünk egy salátástálba 1 apróra vágott salotta hagymát, 2 fej szeletekre vágott endíviát és 1 hámozott, szeletekre szedett narancsot.
lépés 3
Egy kisebb tálban keverjünk össze 1 evőkanál mustárt, 2 evőkanál almaecetet, 3 evőkanál repce- vagy dióolajat, sót és borsot, majd öntsük rá a salátára.
lépés 4
Keverjük össze és azonnal fogyasszuk el! A maradékot tegyük légmentesen záró dobozba. Hidegen is nagyon finom.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Aranyszínű sültkarfiol saláta lencsével
Gyönyörű színű saláta recept a különleges ízek kedvelőinek! Kurkumás-currys sült karfiolrózsák lencsével, quinoával, tahinis-citromos öntettel, petrezselyemmel és gyorsan savanyított lilahagymával. Önálló fogásként is megállja a helyét.
Meleg lencsesaláta sült céklával
Télen sem kell lemondanunk a salátáról! Készítsünk sütőben sült édes gyökérzöldségeket lencsével, só...
Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Mous...
Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörven...