Kukoricás-garnélás burgonya röszti

Szeretnénk lenyűgözni a vendégeinket egy csodás recepttel? A kívül ropogósra pirított, belül omlós rösztik a garnéla és a kukorica édeskés ízével mindenki tetszését el fogják nyerni.
Közepes nehézségű
3 személy
60 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica

70 dkg burgonya

25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák

2 tojás

4 ek. liszt

3 szál újhagyma

1 csokor petrezselyem



bors

olaj
hozzávalók 3 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica

70 dkg burgonya

25 dkg mélyhűtött garnéla vagy koktélrák

2 tojás

4 ek. liszt

3 szál újhagyma

1 csokor petrezselyem



bors

olaj

Termékajánlatunk a recepthez

Gold Csemegekukorica
  1. lépés 1
    A garnélát olvasszuk ki és töröljük szárazra.
  2. lépés 2
    Sós vízben tegyük fel főni az egész héjas burgonyát, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg és törjük át.
  3. lépés 3
    Adjuk a leszűrt kukoricát, a garnélát (ha nagyobbak, vágjuk kisebb darabokra), az apróra felkarikázott újhagymát és az aprított petrezselymet a burgonyához. Adjuk hozzá a lisztet és a tojásokat is. Sózzuk, borsozzuk és keverjük alaposan össze.
  4. lépés 4
    Formázzunk a masszából nagyobb pogácsákat és serpenyőben, közepesen alacsony lángon, kevés olajon süssük aranybarnára mindkét oldalát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Currywurst curry szószos babbal

    Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körítéssel. A kisütött, felszeletelt grillkolbászokat curry szószos fehérbabbal a tetején tálaljuk, mellé kis adag, apróra kockázott, friss zöldségekből összeállított salátát és grillezett pita szeleteket kínáljunk.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Áfonyás pulykagolyó vajas zöldborsóval

    Karácsonyi pulyka újragondolva! Érdemes kipróbálnunk húsgolyó formában áfonyalekváros mázzal és vajas-fokhagymás zöldborsóval - az ünnepi asztal egyik legjobb fogása lesz.